Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsskötare till BanFast Förvaltning AB

BanFast Förvaltning AB, Stockholm

Ansök nu

Fastighetsskötare till Norra Bantorget

Isaksson Rekrytering söker till BanFast Förvaltning AB en fastighetsskötare till spännande fastigheter i centrala Stockholm.
Fastighetsbeståndet består av både bostads- och kommersiella fastigheter som ligger på Norrmalm. Flera av fastigheterna är välkända byggnader i Stockholm som tex Norra Latin, LO-borgen, ABF-huset och inte minst Folkets Hus som inrymmer City Conference Centre, Dansens Hus och Scandic Norra Bantorget.

Rollen innebär:

  • Tillsyn, skötsel, hantering av felanmälningar samt enklare ronderingar

  • Allmän tillsyn av fastigheterna.

  • Enklare reparationsarbeten i bostadsfastigheterna, inom exempelvis VA, ventilation, fönster, kyl/frys och el.

  • Kontakt med externa entreprenörer och leverantörer

  • Daglig kontakt med hyresgäster i såväl bostadsfastigheter som kommersiella fastigheter.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av fastighetsskötsel, och med erfarenhet inom snickeri, VVS eller annan byggteknisk bakgrund. Vi ser att du har god datorvana då tjänsten innefattar hantering av felanmälningar via dator. Som person är du social och har lätt för att bygga relationer. Du har god förmåga att bemöta hyresgäster och har ett stort engagemang i ditt dagliga arbete. Vi ser vidare att du är driven, serviceinriktad och prestigelös. Du trivs med att arbeta självständigt och ansvara över ditt eget arbete.

Varför BanFast Förvaltning AB?

Du kommer att arbeta i en öppen och trivsam miljö med trevliga kollegor som idag har en stor gemenskap och vänskaplig stämning.
BanFast Förvaltning är ett dotterbolag till AB Folkets Hus i Stockholm som är en fastighetsägare som äger och förvaltar sina egna fastigheter långsiktigt. Man förvaltar även externa fastigheter, företrädesvis i närheten av Norra Bantorget.

  • Attraktiv arbetsplats med gångavstånd till fastigheterna

  • Egen verkstad med snickeri

  • Bra förmåner med friskvård, Rikskortet, förkortad arbetstid (utöver kollektivavtalet), AMF pensionsavtal.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Banfast förvaltning AB med Isaksson Rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova på 0760 001197

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv. Vi är även medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.

Publicerad 2021-01-04

Ansök nu