Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetskoordinator till Humana

Humana, Stockholm

Ansök nu

Fastighetskoordinator - problemlösare med känsla för service

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och ger våra medarbetare frihet att vara dem de är. Vi kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Privat ägarform och decentraliserad organisation ger en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar, stort mandat och eget ansvar. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Har du en hög energinivå och delar våra värderingar? Drivs du av att tillsammans med ett team av trevliga kollegor, ge service och lösa olika problem? Har du erfarenhet av att arbeta med hyresavtal och fastighetsadministration? Då kanske det är du som är vår blivande fastighetskoordinator!

Hur jobbar vi?

I alla fyra nordiska länder bedriver Humana vårdverksamhet till största delen i inhyrda fastigheter och lokaler. Vi har drift- och underhållsansvar i Sverige för ca 200 verksamheter/fastigheter fördelade mellan Malmö i söder till Älvsbyn i norr. Vidare har vi närmare 700 hyresavtal i Norden.

Humanas fastighetsorganisation består i Sverige av förvaltare, drift- och underhållspersonal såsom fastighetstekniker och fastighetsskötare samt projektledare för nyproduktion – vi är 37 medarbetare.

Våra avtal hanteras i systemet Pytagoras och vi har ett eget förvaltningssystem, Safekeep för drift och underhållsplanering.

Nu stärker vi vårt fastighetsteam och letar efter en koordinator.

Hos oss är du ansvarig för

  • Att sköta administrationen av Pytagoras och Safekeep

  • Att ha dialog med våra fastighetsägare

  • Att teckna enklare hyresavtal, göra uppsägningar, sköta mindre förhandlingar

  • Att granska hyresutbetalningar (avvikelser, indexuppräkningar)

  • Att sköta diverse fastighetsadministration; byte av abonnenter, lantmäterifrågor, vara behjälplig vid bygglovsfrågor och andra myndighetskontakter

  • Att samordna vissa inköp samt tecknande av serviceavtal

  • Att uppdatera processer och rutiner i vårt ledningssystem

Du är även delaktig i uppgradering av hemsidan och intranätet, framtagande av presentationer mm samt hjälper till med inköp och beställningar till avdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare och som trivs i en administrativ serviceroll. Du har helst 3 - 5 års erfarenhet från fastighetsbranschen, gärna i en tidigare roll som hyresadministratör eller med fastighetsadministration. Dina kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är goda.

För att lyckas i rollen så är du självgående, målmedveten och samvetsgrann samt har en förmåga att kunna prioritera och hitta lösningar på uppkomna problem. Du har en god struktur, planerar och organiserar på ett effektivt sätt, håller deadlines och slutför dina arbetsuppgifter.

Rollen innebär många kontaktytor vilket ställer krav på din förmåga att arbeta bra tillsammans med andra. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är trygg och stabil i dig själv och har lätt för att anpassa dig.

Vi erbjuder:

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 16 000 talangfulla medarbetare.

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.

Vi är en gemenskap av hjältar som aldrig ger upp. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Placeringsort Stockholm.

Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som Fastighetskoordinator? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt och senast 29 januari. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Pernilla Dufström, Fastighetschef (pernilla.dufstrom@humana.se; +46-73-9835544).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: Dag

Sök jobbet senast 2021-01-29

Publicerad 2021-01-07

Ansök nu