Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetskonsult Tenant Representation

Tenant & Parter, Stockholm

Ansök nu

Tenant & Partner

Här har du oss: Johan och Anna! Vi arbetar som fastighetskonsulter på Tenant & Partner. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en kollega som har erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi söker dig som vill representera våra kunder, dvs hyresgästerna i frågeställningar som rör deras arbetsplats. Pandemin har satt arbetsplatsen i fokus på ett helt nytt sätt. Våra kunder ställer sig frågor som: Var och hur kommer vi att arbeta efter pandemin? Hur tar vi reda på hur mycket yta vi verkligen behöver? Hur ska våra kontorsytor utformas och vad kan vi anpassa?

Lite mer detaljerat kan vi beskriva vår arbetsvardag som att vi hjälper kunden på deras resa genom att analysera deras behov, arbetssätt och dimensionering. Vi tar utgångspunkt i kundens specifika behov och sätter därefter en lokalstrategi. I vår rådgivningsroll gör vi marknads- och scenarioanalyser samt ekonomiska kalkyler. Vi gör lokalsökningar, planerar och genomför visningar och avslutningsvis förhandlar vi fram ett anpassat hyresavtal för vår kunds räkning. De flesta av våra kunder behöver hjälp med sina kontor, men vi hanterar även andra typer av lokaler/verksamheter.

Vill du vara med och forma framtidens arbetsplatser i en roll som fastighetskonsult?

I dagsläget är vi åtta kollegor i vårt team, som är ett av totalt sju konsultteam på Tenant & Partner. Våra teamkollegor arbetar med hyresjuridik, etableringsprojekt, arbetsplatsstrategi och förändringsledning, så vi har en bra mix av kompetenser för att kunna möta våra kunders behov. Vi har en skön stämning i teamet och vi jobbar hårt för att alla ska må bra och känna en hög rad av psykologisk trygghet. Anna har rollen som affärscoach för teamet, vilket i kort innebär att hon leder försäljningsarbetet i teamet. Vi har också en teamcoach som hanterar våra medarbetarfrågor.

Vi söker dig som vill ha en omväxlande vardag. Du behöver ha ett starkt analytiskt tänk, en hög problemlösningsförmåga och intresse av att följa fastighetsmarknaden. Du gillar affärer samt att bygga och utveckla goda relationer. Kanske jobbar du idag i en konsultroll eller på ett fastighetsbolag? Du är troligtvis civilingenjör, civilekonom eller har en Master inom samhällsbyggnad. Precis som för många så är vår arbetsvardag idag väldigt digital, vilket kräver att du har mycket goda kunskaper i Office365.

Tenant & Partner erbjuder ett utvecklande arbete med frågeställningar som verkligen ligger i tiden och vi har framförallt en arbetsplats med härlig stämning och grymma kollegor. Sedan några år tillbaka arbetar vi i en nätverksbaserad chefslös organisation, så för att trivas hos oss bör du ha en god förmåga till självledarskap. Vi vill att dina unika egenskaper är med och bidrar till ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv för oss alla. Du ska kunna vara dig själv helt enkelt!

Kontakta gärna någon av oss eller Lisa Vik, HR om du har frågor om tjänsten. Skicka in din ansökan senast den 19 januari

Publicerad 2022-01-03

Ansök nu