Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetskonsult inom hyresgästrådgivning till Tenant & Partner Göteborg

Tenant & Parter, Göteborg

Ansök nu

Fastighetskonsult inom hyresgästrådgivning

Vi lever i en tid där förändring och utveckling är en naturlig del av vår vardag. Nya sätt att jobba och leva leder till nya utmaningar, möjligheter och behov. Vi på Tenant & Parter utvecklar arbetssätt och arbetsplatser med ambitionen att sätta en ny och högre standard för hur morgondagens företag strategiskt arbetar med att skapa produktiva, hälsofrämjande och hållbara arbetsplatser.

Med närmare 30 års erfarenhet i branschen och 100% lojalitet till hyresgästen, driver vi arbetsplatsutveckling genom att bidra med expertis inom alla de områden som berörs vid en förändring av arbetsplatsen. Vi levererar såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster genom att bistå med allt från juridisk- och ekonomisk rådgivning till projektledning och förändringsprocesser avseende arbetssätt.

Vill du vara med och forma framtidens arbetsplatser i en roll som fastighetskonsult?

I vårt team strävar vi efter att bygga långsiktiga och värdeskapande kundrelationer genom att sälja in och leverera i projekt. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till våra kunders framgång genom att analysera deras nuvarande lokalsituation, ta utgångspunkt i kundens specifika behov och därefter sätta en lokalstrategi. Som fastighetskonsult kommer du att representera hyresgästen, vår kund, i frågeställningar som rör deras arbetsplats. Det handlar främst om kontor men det kan även vara andra typer av lokaler/verksamheter. Du kommer att genomföra lokalsökningar, planera och genomföra visningar tillsammans med fastighetsägaren och till slut förhandla fram ett nytt bra hyresavtal för vår kunds räkning.

Teamet består i dagsläget av åtta kollegor som har olika roller inom hyresgästrepresentation (Tenant Representation), etableringsprojektledare, arbetsplatsstrateg eller förändringsledare. I teamet har även en av kollegorna rollen som affärscoach respektive teamcoach.

Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag. Vi söker dig med ett starkt analytiskt tänk och en hög problemlösningsförmåga. Du gillar affärer samt att bygga och utveckla goda relationer. Du har mycket goda kunskaper i Office365.

Du är troligtvis civilingenjör eller har en Master inom samhällsbyggnad och har arbetat några år i fastighetsbranschen. Företrädesvis i en konsultroll eller på ett fastighetsbolag.

Är du sugen på en arbetsplats som erbjuder utvecklande arbetsuppgifter och framförallt en arbetsplats med härlig stämning och grymma kollegor?

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med frågeställningar som verkligen ligger i tiden. Från första arbetsdagen strävar vi efter att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll, växa som människa och samtidigt bidra till Tenant & Partners mål. Vi vill att dina unika egenskaper är med och bidrar till ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv för oss alla. Du ska kunna vara dig själv helt enkelt!

Sedan några år tillbaka arbetar vi i en nätverksbaserad organisation utan chefer, så för att trivas hos oss bör du ha en god förmåga till självledarskap.

Kontakta gärna Lisa Vik om du har frågor om tjänsten. Skicka in din ansökan senast den 23 maj, men då vi är angelägna om att snabbt hitta en ny kollega kommer vi att göra urval löpande.

Publicerad 2021-04-27

Ansök nu