Lördag30.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsingenjör till Klövern Stockholm Norra

Klövern, Stockholm

Ansök nu

Vi söker nu en kompetent och erfaren Fastighetsingenjör till Stockholm Norra. 

Klöverns affärsenhet Stockholm Norra omfattar ca 560 000 kvm fördelat på 75 fastigheter som till största del består av kontor med inslag av industri/lager. Fastigheterna finns främst i Kista, Solna, Täby/Arninge och Vinsta. 

I din roll som Fastighetsingenjör kommer du ingå i vårt driftteam och rapportera till driftchefen. Dina arbetsuppgifter kommer bla innefatta att du tillsammans med tekniker ser till att vi verkar föra att uppnå bolagets energimål, genom driftoptimering i det dagliga arbetet. För att lyckas i din roll behöver du gilla att prova nya arbetssätt och nya stödsystem. Du kommer ha ett nära samarbete med våra tekniska förvaltare och du kommer driva en del tekniska projekt.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat; 

 • Tillsammans med driftchef /teknisk förvaltare och kommersiell förvaltare strategiskt planera teknik i fastigheterna.

 • Uppdatering av driftinformation i energiuppföljningssystem.

 • Stötta och utbilda enheten i teknik och energifrågor.

 • Ta fram underlag för energiprojekt samt genomföra energiprojekt

 • Aktivt arbeta med energieffektivisering, förbättringar och kostnadsbesparingar.

 • Medverka vid upphandling av teknik

 • Aktivt arbeta tillsammans med fastighetstekniker med energioptimering i fastigheterna

 • Ta fram underlag för kostnadsbudget

 • Tillsammans med driftchef/teknisk förvaltare ta fram tekniska underhållsplaner

Du som söker tjänsten har; 

 • 5 års erfarenhet av avancerad teknik i fastigheter.

 • 5 års erfarenhet av att driva tekniska projekt.

 • 5 års erfarenhet av energioptimering- och energieffektivisering.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har ledaregenskaper och trivs med att ha många bollar i luften, på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Du är bra på att lösa problem och får energi av att göra kunden nöjd. Som person är du stabil och har förmågan att tydligt kommunicera med hyresgäster, medarbetare och arbetsleda entreprenörer och kollegorna inom driften. Andra egenskaper vi värderar högt är din samarbetsförmåga och vilja att lära och utvecklas.

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi jobbar långsiktigt och hållbart med visionen att skapa miljöer för framtidens företagande. Liksom vi har du kunden i fokus och det ska kännas naturligt att arbeta efter att var dag underlätta kundens vardag. Mer info om oss, våra fastigheter och medarbetare finns på klovern.se. 

Sista ansökningsdag är 10 juni. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in ditt CV och personliga brev redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta driftchef Rikard Nilsson på 010- 482 71 18 eller HR Business Partner Fredrik Jemt på 010- 482 70 02.

Publicerad 2020-05-12

Ansök nu