Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsförvaltare till vårdfastigheter hos Locum

Locum, Stockholm

Ansök nu

Nu söker vi dig som vill ta chansen att bidra med din kompetens och erfarenhet i rollen som förvaltare på Locum. Den här tjänsten är perfekt för dig som söker en förvaltarroll där du arbetar i team tillsammans med kompetenta kollegor, med målet att skapa funktionella lokaler där sjukvården kan jobba för att göra våra invånare friska. Det är vårt sätt att bidra till samhällsnytta.

Om tjänsten

Ett sjukhus är en mycket komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt årets alla dagar. Locums förvaltning av vårdfastigheter bedrivs systematiskt med en väl fungerade skötsel och drift som bas.

Locums förvaltar ca 2 miljoner kvadratmeter och majoriteten består av vårdfastigheter i form av universitetssjukhus, akutsjukhus och mindre sjukhus i Stockholmsregionen.

Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, S:t Görans sjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge, Nacka sjukhus, Rosenlunds sjukhus och Sabbatsberg är några av fastigheterna i vårt fastighetsbestånd.

Som fastighetsförvaltare är ditt främsta uppdrag att optimera förvaltningen, maximera hyresgästernas nöjdhet och skapa goda ekonomiska förutsättningar. Dina kontaktytor är många, både internt och externt. Genom ett nära samarbete med våra hyresgäster skapar vi en långsiktig relation. Vid ombyggnationer agerar förvaltaren projektägare och deltar i tidiga skeden vid kravställning och behovsanalys, uppföljning under projektets gång och så småningom mottagande av färdigställda projekt.

Det team du kommer att ingå i består av fastighetsförvaltare, teknikförvaltare och driftcontroller. I våra team är vi lösningsorienterade, prestigelösa, hjälpsamma och vi har roligt tillsammans. I projekt arbetar vi tillsammans med Locums projektavdelning.

En dag på jobbet kan tex innehålla:

  • Dialog om lokalbehov med kunder, kundernas lokalplanerare eller liknande funktioner

  • Arbete med budget, prognoser och resultatuppföljning

  • Teckna och omförhandla hyresavtal

  • Leda styrgrupp vid genomförande av byggprojekt där du är projektägare

  • Framtagande av förvaltningsrapporter och beslutsunderlag för investeringar

  • Analys av driftstatistik tillsammans med driftcontroller samt fatta beslut om nödvändiga åtgärder

Locums huvudkontor ligger på Södermalm, men beroende på vilka sjukhus du kommer jobba med kan en stor del av arbetstiden tillbringas på lokalkontoren där det finns arbetsplatser för både förvaltningsavdelningen och projektavdelningen.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en akademisk utbildning från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom teknik, ekonomi eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig samt 2-5 års erfarenhet från liknande roll.

Du bör ha förståelse för LOU och har med fördel tidigare arbetat med kommersiella fastigheter, kanske till och med i kommunal eller statlig förvaltningsverksamhet. Våra fastigheter är tekniskt komplexa och det pågår många projekt. Utöver goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik ser vi därför att du har grundläggande kunskaper i bygg-, installations- samt fastighetsteknik. Vidare ser vi gärna att du har projekterfarenhet, gärna som projektägare.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du är prestigelös och utåtriktad, har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor och samarbetspartners. Vidare har du en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter. Du har förmågan att se sammanhang, arbeta strukturerat, prioritera rätt frågor och göra kompetenta bedömningar för att uppnå goda resultat.

Vårt medarbetarlöfte
Hos Locum får du jobba med de mest komplexa fastigheter som finns, ansvara för utmanande byggprojekt, du får en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord och ordning och reda. Vårt samarbete kollegor emellan präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Om Locum
Vi förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Just nu händer det mycket spännande hos oss. Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utveckling av vårdmiljöer i Sverige. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med samhällsnytta i fokus. Här finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vi söker kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har.

Locums ledord är lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet, handlingskraft. Läs mer om oss på www.locum.se.

Publicerad 2020-11-13

Ansök nu