Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsförvaltare till Savills

Savills, Stockholm

Ansök nu

Savills söker en mångsidig fastighetsförvaltare med intresse för rutiner & processer

Om tjänsten
Vi söker nu en mångsidig fastighetsförvaltare som vill växa med oss på Savills. Tjänsten innebär bland annat att förvalta några av våra kunders fastigheter, främst bostäder. Exempel på arbetsuppgifter kan vara lägenhetsbesiktningar, upphandlingar, uppföljning av myndighetskrav, avtalskontroller m.m. Hyresgästkontakt, rapportering, budget- och avstämning samt fakturahantering. Uppföljning av drift och underhåll samt affärsmässig rådgivning till kund.

Vidare ser vi gärna att personen har ett intresse i att arbeta viss del med att förbättra våra rutiner och processer på företaget. Vi är ISO certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Dessutom är det meriterande om du självständigt kan hjälpa till med framtagande av marknadsmaterial i Indesign.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi erbjuder möjlighet att utvecklas i ett internationellt företag med både svenska och utländska kunder samt drivna, kompetenta och trevliga kollegor.

Tjänsten är placerad på Savills kontor i centrala Stockholm.

Kvalifikationer och önskad kompetens
Vi söker dig som är både teknisk intresserad och administrativt lagd samt gillar omväxlande dagar med tidvis högt tempo. Du har examen från en förvaltarutbildning eller högskola samt 2-3 års erfarenhet från förvaltaryrket.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl på svenska som på engelska samt mycket goda kunskaper i MS Office samt Indesign. Vidare så är du trygg i dig själv, kan arbeta självständigt och vågar ta snabba beslut.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, för tjänsten till karriar@savills.se. Märk din ansökan med ”Fastighetsförvaltare”.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Silversvala, Head of Property Management, på malin.silversvala@savills.se.

Om Savills
Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda i över 700 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom värdering fastighetstransaktioner, analys, hyresgästrepresentation, uthyrning, fastighetsförvaltning och projektledning.

Publicerad 2021-09-01

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News