fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Fastighetsförvaltare till Lokalfastigheter i Sundbyberg, Stockholm

Lokalfastigheter i Sundbyberg AB, Stockholm

Ansök nu

Vill du ha ett viktigt jobb? Sök vikariatet som erfaren Fastighetsförvaltare hos Lokalfastigheter i Sundbyberg.

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Sundbyberg är en snabbt växande stad, vilket innebär ett stort behov av fler lokaler för kommunal verksamhet. Lokalfastigheter i Sundbyberg AB ägs av Sundbybergs stad och har stadens uppdrag att utveckla och förvalta 230 000 kvm skolor, förskolor och andra kommunala samhällsfastigheter. Bolaget har idag 23 anställda och en omsättning på ca 155 mnkr med kontor i Sundbybergs centrum.

Hos oss möter du en öppen och avslappnad arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt där det också är viktigt att ha roligt tillsammans.

Ditt uppdrag
På grund av en föräldraledighet söker vi en vikarierande erfaren Fastighetsförvaltare för perioden 1 november 2023 t o m 31 oktober 2024. I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att samverka med många olika kontakter, både internt och externt. Du har det övergripande ansvaret för förvaltningsområdets fastigheter med budget och resultatansvar. Du är vår kundkontakt gentemot verksamheter inom Sundbybergs Stad som nyttjar våra förvaltade lokaler i så väl ägda som inhyrda lokaler.

Du ansvarar för att kunddialogen kontinuerligt utvecklas positivt och för en underhållsplanering som säkerställer fastigheternas långsiktiga värde. Samarbetet inom fastighetsavdelningen med den Tekniska förvaltningen för drift- och underhållsfrågor är en naturlig del av arbetet, liksom samarbete inom avdelningens och bolagets övriga
delar.

Som övergripande ansvarig för fastigheterna, medverkar du i planering och projektering i större projekt tillsammans med vår projektavdelning och är mottagare vid överlämning av färdiga projekt till förvaltningsskedet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Upprätta budget, prognos, bokslut och resultatuppföljning för fastigheterna.

 • Genomföra kundmöten och ha löpande kundkontakt för att fånga upp verksamheternas behov samt driva det strategiska nöjdkundarbetet.

 • I samverkan med Lokalförsörjare bevaka, säga upp och genomföra omförhandlingar av externa hyreskontrakt.

 • I samverkan med Teknisk förvaltning prioritera, planera och genomföra planerat underhåll.

 • I samverkan med Projektavdelning medverka vid projektering och förberedelser vid ny- till- och ombyggnadsprojekt samt vid övriga lokalanpassningar.

 • Bevaka lagar och myndighetsbesiktningar samt säkerställa att fastighetsägaransvaret inom förvaltade fastigheter samt inhyrda lokaler uppfylls.

 • Du kommer att ingå i ett team som består av Teknisk Förvaltare, Teknisk Förvaltare Säkerhetsteknik, Drifttekniker, Fastighetstekniker, Fastighetsförvaltare, Vaktmästare, Lokalvårdscontroller samt en Fastighetsassistent. Du rapporterar till Fastighetschefen.
  Fastighetsförvaltningen är uppdelad i tre förvaltningsområden i Sundbyberg.

Vem är det vi söker?
Som Fastighetsförvaltare är du affärsinriktad och du har en central roll i dialog med våra kunder och att du säkerställer att den interna kommunikationen med Teknisk Förvaltning och Projektavdelning fungerar väl. Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet från
relationsskapande arbete med mycket kundkontakt. Du är en duktig problemlösare och det är meriterande om du har god teknisk kunnighet. Du strukturerar själv ditt arbete och du gillar att samarbeta tillsammans med andra.

Kompetens och yrkeserfarenhet

 • Minst 7 års erfarenhet av fastighetsförvaltning

 • God förståelse för fastighetsekonomi

 • Erfarenhet av att arbeta med fastighets- och ekonomisystem

 • Erfarenhet från relationsskapande arbete med mycket kundkontakt

Utbildning

 • Högskoleutbildning inom fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning eller motsvarande

 • Goda kunskaper om exempelvis hyreslagen, LOU, PBL, fastighets- och entreprenadjuridik samt lagar gällande fastighetsägarens ansvar

Vi som arbetar på Lokalfastigheter har som ledord att vara affärsmässiga, kunniga och enkla att samarbeta med. Känner du igen dig i detta och vill vara med och bidra till vårt bolag och bygga Sundbyberg?

Kontakt och ansökan
Välkommen att höra av dig med frågor gällande tjänsten till Fastighetschef Fredrik Enqvist 08-518 336 31, fredrik.enqvist@lokalfastigheter.se. Skicka din ansökan till; HR konsult
Mari Friberg, rekrytering@lokalfastigheter.se, 0737-29 99 09.

Sista ansökningsdagen är den 22 september 2023. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Utdrag från Polisens belastningsregister genomförs innan tillsättning.

Välkommen med din ansökan!

Hantering av personuppgifter
Jag samtycker till att Lokalfastigheter i Sundbyberg AB får hantera mina personuppgifter i rekryteringssyfte, för att jag ska kunna sända in och hantera mina jobbansökningar, enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Jag accepterar även dessa villkor.

Jag förstår att mina uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och offentlighetsprincipen. Efter avslutad rekrytering kommer Lokalfastigheter i Sundbyberg AB enbart att använda uppgifterna för att följa gällande lagar och inte för något annat syfte. Personuppgifter sparas i 24 månader.

Publicerad 2023-08-29

Ansök nu