Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsförvaltare till Heimstaden i Skellefteå

Heimstaden, Skellefteå

Ansök nu

OM FÖRETAGET

Heimstaden växer så det knakar och till vårt härliga gäng i Skellefteå söker vi nu en Fastighetsförvaltare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.
Vi äger och förvaltar i dagsläget 1 440 hyresrätter i Skellefteå och kommer även att utöka beståndet ytterligare genom nyproduktion av nya hyresrätter. I ditt team idag finns åtta härliga kollegor; fem Fastighetsskötare, två Uthyrare och en biträdande Förvaltare, vilka du ansvarar för och jobbar tillsammans med.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Fastighetsförvaltare ansvarar du för att bygga, leda och utveckla vårt team på plats. Som ledare är du en nyckelperson för att sätta en verksamhet och kultur som stärker vårt varumärke och ger våra hyresgäster en upplevelse av oss som en god hyresvärd. Du ansvarar för resultat, verksamhetsplanering, upphandling, uppföljning och kostnadskontroll. Hos oss är rollen som Fastighetsförvaltare bred och du ansvarar för både det tekniska- och ekonomiska ansvaret inom affärsområdet. Kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster och dialog kring deras önskemål och behov är en röd tråd i din vardag!

DIN PROFIL

För att trivas som bäst behöver du ha ett stort intresse för fastigheter och service. Heimstaden är ett av Europas största fastighetsbolag och här händer det nya saker varje dag. Du behöver utöver detta ha erfarenhet av att ha arbetat inom fastigheter/bygg tidigare. Ett måste för rollen är att du drivs av service – för vårt mål är att ha så nöjda hyresgäster som möjligt och där är du en viktig nyckelperson som sätter ribban. Du får gärna ha en teoretisk Förvaltarutbildning eller liknande, men det kan vara lika meriterande om du har lika mycket relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser. Då vi går allt mer mot en digital värld, är det tacksamt om du är van vid datorer och klarar att hantera nya system. Då det är mycket kontakt både internt och externt ska du även gilla att både prata och skriva; du behöver kunna uttrycka dig bra på svenska och engelska men kan du fler språk än så är det en stor merit. För att kunna ta dig runt till våra olika fastigheter krävs även B-körkort. Då rollen är en chefsposition, behöver du även ha erfarenhet av att leda personal.
Hos oss är det viktigt att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du sätter Laget framför Jaget. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss!
Våra värderingar Care, Dare, Share är oerhört viktiga för oss. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobbahar/

Övrig information
Placeringsort: Skellefteå
Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

ANSÖKAN

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Nilsson på telefon: 0733-51 27 73. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 8 november, via www.clockworkpersonal.se

Publicerad 2021-10-13

Ansök nu