Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsförvaltare med personalansvar till Akademiska Hus

Akademiska Hus, Linköping

Ansök nu

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Ditt uppdrag

Vi söker en affärsmässig och drivande förvaltare till Linköping med ett genuint intresse av att utveckla och underhålla relationer och fastigheter. Den lediga tjänsten som fastighetsförvaltare är en viktig roll inom Akademiska Hus.

Som fastighetsförvaltare hos akademiska Hus i Linköping har du helhetsansvaret för ditt förvaltningsområde med stort fokus på kundupplevelse. Det betyder att du har ett ansvar för kundrelationen i ditt förvaltningsområde och ett ansvar för att fastighetsbeståndet vid ditt område Campus Valla med en yta om 230 000 kvm utvecklas enligt mål och planer.

Du deltar i verksamhetsplanering för fastighetsområdet övergripande med ett tilldelat ansvar för ditt förvaltningsområde. Du har ett resultatansvar för förvaltningsområdet och ett övergripande ansvar för affären med fokus på bland annat intäkter, tjänst åt hyresgäst och hyresgästanpassningar. Du är aktiv i hyresförhandlingar och avtalshantering. Du ansvarar för att förvaltningsområdet arbetar förebyggande med tillsyn och skötsel och med energimål med hjälp av teknisk förvaltare.

I rollen som fastighetsförvaltare har du även ansvar för ett team om åtta drifttekniker. Du har personal- och arbetsgivaransvar vilket inkluderar ansvar för att leda och utveckla dina medarbetare. Du rapporterar direkt till fastighetschefen. Du jobbar i nära samarbete med driftingenjör och teknisk förvaltare för fastighetsområdet.

Vem är du?

Du får energi av att leda människor mot ett gemensamt mål och du motiveras av långsiktig relation med kund. För tjänsten som fastighetsförvaltare ska du ha flera års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsområdet eller byggteknisk kunskap. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ekonomi, juridik, energi och driftteknik eller relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom dessa områden. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av personalansvar. B-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Rollen innebär många kontaktytor och kräver att du är lyhörd och samarbetar bra med människor samt att du är bra på att kommunicera. Du bör även vara självgående, en problemlösare och affärsmässig. Drivkraft, noggrannhet och kvalitet är faktorer som vi ser är viktiga för att lyckas i rollen.

Nyfiken?

Är du intresserad av tjänsten? I denna rekrytering samarbetar Akademiska Hus med Experis AB. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Kahanek på 011-19 43 54 eller marcus.kahanek@se.experis.com.

Publicerad 2020-10-02

Ansök nu