Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsförvaltare till Slussgården, Stockholm

Slussgården, Stockholm

Ansök nu

Slussgården söker en förvaltare.

Är du professionell och har erfarenhet för att vara självständig i ditt arbete? Är du redo för nästa utmaning i karriären? Då måste du ta chansen att söka tjänsten som fastighetsförvaltare hos oss på Slussgården. Du kommer att arbeta både självständigt, och i team på ett fastighetsbolag med en portfölj främst bestående av kontor och mindre lokaler. Bolaget är i en spännande fas med många utvecklingsprojekt på gång. Både ny- och tillbyggnationer kommer att färdigställas inom de kommande åren som vi vill ha din hjälp att förvalta på bästa sätt. 

Som medarbetare hos oss är du en del av ett företag med fastigheter, service och relationer i fokus. Är du både positiv och lösningsorienterad kommer du att trivas på Slussgården. Vi jobbar aktivt med att främja individuell utveckling såväl som företagskultur. Idag är vi ett 30-tal medarbetare som jobbar på Slussgården. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Förvalta delar av fastighetsportföljen

  • Ansvar för intäkts- och kostnadssidan.

  • Bedriva fastighetsutveckling tillsammans med övriga medarbetare samt externa samarbetspartners

  • Utveckla fastighetsbeståndet för bästa möjliga ekonomiska utveckling 

  • Upprätta hyresavtal

  • Ansvara för mindre projekt och hyresgästanpassningar

  • Leverera enligt uppsatta mål och nyckeltal genom att planera och följa upp tillsammans med dina medarbetare

  • Upprätta underhållsplaner

  • Avisera hyresavtal

Personliga egenskaper


Vi söker dig som är självgående, som har minst tre års erfarenhet av fastighetsförvaltning tillsammans med en utbildning i fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper inom hyresjuridik och är van att upprätta och anpassa hyresavtal självständigt samt har erfarenhet av att driva projekt och genomföra hyresgästanpassningar. Som person är du noggrann och har ett personligt och affärsmässigt driv. Du trivs i en social roll som erbjuder ett tätt samarbete med såväl interna som externa parter.

Din ansökan


Välkommen med din ansökan via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Camilla Engström, tel. 0709-400 203, eller e-mail: camilla.engstrom@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

Om Slussgården 


Vi äger och förvaltar cirka 60 000 kvm kontors- och affärslokaler i fyra kvarter i Slussenområdet på Södermalm – kvarteren Jupiter, Saturnus, Överkikaren och Sandbacken samt Högberga Gård på Lidingö. Vi erbjuder också i egen regi servicetjänster till våra hyresgäster. Genom att vi finns i samma kvarter som våra fastigheter kan vi lova en snabb och personlig service.

Publicerad 2021-06-21

Ansök nu