Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsförvaltare - Huvudförvaltare till Västfastigheter

Västfastigheter, Göteborg

Ansök nu

Västfastigheter, Fastighetsförvaltning

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Huvudförvaltare till Västfastigheter

Är du intresserad av att leda, förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar gällande framtidens sjukvård för invånarna i Västra Götaland? Enheten Fastighetsförvaltning SU ansvarar för fastigheterna och kundrelationen gentemot Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Vi söker nu dig som vill bli vår nya huvudförvaltare för Mölndals sjukhus, Högsbos sjukhus och Rågården. 

Som huvudförvaltare kommer du ansvara för det övergripande arbetet med förvaltning och utveckling av sjukhusfastigheterna. I det fastighetsteam som du leder ansvarar du för områdets förvaltning  och utveckling av våra fastigheter. Med fokus på kundens behov arbetar du med investeringsplaner, lokalförändringar och hyresanalyser och du är ägare av flera investeringsprojekt. Våra sjukhusfastigheter har högt ställda krav på teknisk standard och robusthet för att möte vårdens behov och du verkar i nära samarbete med din kund. 

Vi är ett tight team som består av professionella fastighetsförvaltare med höga ambitioner som tillsammans skapat en inkluderande atmosfär. Med hjälp av andra fastighetsförvaltare, kollegor inom teknisk förvaltning, projektledning och drift- och service, arbetar vi för kundens behov utifrån våra ekonomiska krav och tekniska ramar. Du utgår från Nya Regionens Hus i Göteborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har längre erfarenhet av fastigheter med vana att vidareutveckla etablerade fastigheter som ingår i en större verksamhet. Du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom likvärdigt område, alternativt annan utbildning/erfarenhet som bedöms relevant för tjänst. Stor vikt läggs till goda ledaregenskaper från chefs- eller ledarroller.

Du har erfarenhet från större organisationer inom fastighets-, byggbranschen eller industrin med kunskap kring fastighetsförvaltning, kundrelationer, projektledning och bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser alternativt arbetat med fastighetsutveckling av sjukhus från ett vårdperspektiv.

Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande.

För att trivas i rollen

Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är flexibel och van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara del och leda ett starkt team. Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt, inflytande och en stabilitet att bidra med.
Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

Du har lätt för att formulera dig väl i tal och skrift.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan senast 16 maj.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer". Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast lön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: Heltid

Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige

Referensnummer: 2021/2750
Kontakt: Fredrik Sundaeus Fastighetschef, 070-044 22 16
Facklig företrädare: Daniel Hansson VISION, 070-780 57 59
Therese Tullock SACO, 070-378 77 82

Publicerad: 27 april 2021
Sista ansökningsdag: 16 maj 2021

Publicerad 2021-04-28

Ansök nu