Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetschef

Varbergs Bostad, Varberg

Ansök nu

Är du en fastighetschef som drivs av att skapa resultat och lönsamhet med hyresgäster och fastigheter i fokus? Har du ett ledarskap som kännetecknas av att få andra att växa, ta ansvar och få personer att jobba tillsammans som ett team?

Varbergs Bostad är Varbergs Kommuns största hyresvärd med 5300 lägenheter. Som en aktiv samhällsaktör är vi mitt uppe i en spännande resa och planerar att de kommande åren bygga ca 1400 nya hyresrätter i Varberg. Vår värdegrund - Mod, Ansvar och Delaktighet - är en ledstjärna för att vi tillsammans ska klara de utmaningar vi står inför.

Varbergs Bostad har omorganiserat sin förvaltningsavdelning och skapat tre nya förvaltningsområden. Varje område kommer ha en ansvarig fastighetschef som kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och fördela arbetet inom förvaltningsområdet så att en effektiv fastighetsförvaltning uppnås.

Fastighetschefens roll innebär att leda verksamheten både strategiskt och operativt med budget och resultatansvar för tilldelat förvaltningsområde. Till din hjälp har du en förvaltare och en förvaltningsassistent. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

  • Personalansvar för förvaltare och förvaltningsassistent samt arbetsmiljöansvar

  • Teknisk förvaltning med ansvar för myndighetsbesiktningar och myndighetskrav

  • Fastighetsägarfrågor

  • Upprätta underhållsplaner och genomföra beslutade underhållsåtgärder

  • Hyresgästkontakter och hantera störningsärenden och avhysningar

  • Budget och prognosarbete

  • Förvaltningsavdelningen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med huvudfokus på att optimera arbetssätt, drift och skötsel av våra fastigheter samt ökad lönsamhet. I detta arbete är fastighetschefen en viktig del.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som vi finner likvärdig samt arbetslivserfarenhet inom förvaltning av bostäder. Du är van vid att aktivt driva strategiskt utvecklingsarbete i dina fastigheter. Kommunikation är en naturlig del av din vardag och du är duktig på att förmedla budskap och hålla dig ajour inom ditt område. Då arbetet innebär omfattande kontakter med kollegor, hyresgäster, samarbetspartners samt myndigheter krävs att du har en god samarbetsförmåga. Du är van vid, och trivs med, att arbeta i en omväxlande roll och att ta egna initiativ. Du är prestigelös och hugger i där behov finns. Du har ett nära samarbete med bolagets förvaltningschef, övriga fastighetschefer och förvaltare samt förvaltningsassistenter.

Vi erbjuder ett spännande arbete med stort ansvar i ett av Sveriges främsta företag inom branschen. Vi är mitt uppe i en spännande expansionsfas och dina personliga insatser kommer att få stor betydelse för bolagets utveckling, för kommunens invånare och uppgiften att bostadsförsörja ett expansivt Varberg.

ÄR DU PERSONEN VI SÖKER? Välkommen att skicka din ansökan till fastighetschef@varbergsbostad.se i form av CV och personligt brev snarast, dock SENAST 30 AUGUSTI.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av förvaltningschef Mattias Qwinth tel. 0340-69 75 98.

Allmänna frågor besvaras av HR-strateg Julia Engblom, tel. 0340-69 75 79.

Facklig företrädare är Henrik Bertilsson, Vision, tel. 0340 - 69 75 07.

Mer information om Varbergs Bostad hittar du på www.varbergsbostad.se

Publicerad 2020-07-13

Ansök nu