Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetschef till Willhem

Willhem, Göteborg

Ansök nu

Fastighetschef till växande bostadsbolag i Göteborg

Om rollen
Som fastighetschef för den lokala organisationen i Göteborg blir din viktigaste uppgift att arbeta för att öka fastighetsvärdet och löpande förbättra servicen till våra kunder. Willhem har förvaltning i egen regi och fastigheterna du ansvarar för är belägna i södra Biskopsgården, Partille/Gråbo, Tolered och Bergsjön. Fastighetsvärdet uppgår idag till 4700 Mskr. Totalt arbetar 29 personer i område Göteborg, alla med stor kunskap om både hyresgäster och fastigheter.

Din huvuduppgift är att, under eget resultatansvar, leda organisationen mot fastställda mål enligt upprättad affärsplan, med fokus på totalavkastning och förbättrad kundservice. Med hjälp av Willhems definierade processer och arbetssätt förvaltar och utvecklar du organisation och fastigheter. Du har även ansvar för ortens investeringsprojekt. I din roll ingår även att bidra till att utveckla Willhem till ett starkt varumärke lokalt och du är en viktig ambassadör i kontakter med stadsdelsnämnder, myndigheter och andra fastighetsägare. Du har även ett nära samarbete med övriga fastighetschefer inom Willhem. Tjänsten är placerad på lokalkontoret och du rapporterar till Regionchef Väst.

Din profil
Vi söker dig som är en naturlig och trygg ledare och som har förmåga att organisera en verksamhet med starkt ökat värde av fastigheter och kundrelationer. Du har goda kunskaper i ekonomi och vana vid att leda andra chefer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen, men värdesätter även erfarenhet från andra branscher. För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt eget driv och mycket god förmåga att skapa förtroende hos hyresgäster, medarbetare och övriga aktörer på marknaden. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, öppenhet och prestigelöshet. Från tidigare arbeten kan du påvisa goda resultat gällande såväl hårda som mjuka värden, vana vid att göra affärer och god organisatorisk förståelse. Willhem arbetar aktivt med sin värdegrund som är: värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du behöver dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen. Du har lämplig högskole-/universitetsexamen.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Willhem med SOURCE. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 070-4140010, karin.rudhag@source-executive.se Välkommen med din ansökan senast 25 september.

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 270 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 42 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Publicerad 2020-09-09

Ansök nu