Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag01.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetschef till Rosengård Fastighets AB i Malmö

Rosengård Fastighets AB, Malmö

Ansök nu

På uppdrag av Rosengård Fastighets AB söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en fastighetschef med erfarenhet av kvalificerad fastighetsförvaltning och utveckling av bostäder.  

Rosengård Fastighets AB – i dagligt tal Rosengård fastigheter – vill vara med och skapa ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Fastighetsbolaget äger, tar hand om och utvecklar 1660 bostadslägenheter, hem till ca 5000 hyresgäster, i områdena Törnrosen och Örtagården. 25 personer jobbar på Rosengård fastigheter, varav 10 är kvinnor och 15 är män. Befintliga bostäder ska utvecklas och integreras med stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah. Rosengård fastigheter driver Culture Casbah med målet att omvandla Rosengård till en mer levande, urban och grön stadsdel i Malmö. Rosengård fastigheter är ett privat bolag som bildades 2017 och ägs till lika delar av Fastighets AB Balder, Heimstaden AB, MKB Fastighets AB och Victoria Park AB. Till bolagets ledning söker vi nu en fastighetschef.

Om tjänsten
Som Fastighetschef på Rosengård fastigheter kombineras ett tydligt strategiskt ansvar med närhet till fastigheter, kunder och medarbetare. Du har fullt resultatansvar för fastighetsbeståndet och arbetar genom dina direktrapporterade för att säkerställa ekonomisk kontroll, god förvaltning och utveckling i linje med bolagets affärsidé och mission. Ditt ledarskap är närvarande och stöttande. Du arbetar långsiktigt med ett förhållningssätt där de bosociala aktiviteterna är ett naturligt inslag för framgång.
I ditt ansvar ligger att ta fram och rapportera budget, prognos samt affärsplan. Du ansvarar vidare för bolagets NKI och för att få nöjda och trygga hyresgäster. Du företräder Rosengård fastigheter externt och skapar själv relevanta omvärldskontakter. I samband med projektutvecklingen av Culture Casbah bidrar du med kompetensöverföring och erfarenhet relaterat befintligt bestånd.

Som Fastighetschef har du i dagsläget tre direktrapporerande: Ansvarig förvaltning, Bosocial samordnare samt Ansvarig för uthyrning, serviceanmälan och reception. Två av dessa har i sin tur underställd personal i form av fastighetsutvecklare, husvärdar, drifttekniker, reparatörer, miljövärdar, förvaltningsassistenter och kontorsansvarig.
Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, exempelvis civilingenjör, fastighetsföretagande eller civilekonom. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad fastighetsförvaltning och utveckling av bostäder. Du har ledarerfarenhet och är van att leda en diversifierad personalgrupp vad gäller såväl kompetens som bakgrund. Du har en förankrad, lokal marknadskännedom med goda nätverk i branschen. Vi ser det som meriterande om du arbetat med förvaltning och utveckling av bostadsområden med särskilda utmaningar inom integration, miljö- och hållbarhetsarbete. Erfarenhet av förvaltning och utveckling av kommersiella lokaler är också en merit.
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla ett fastighetsbolag och ett bostadsområde utifrån en klar mission och affärsidé: ”Vi finns till för våra boende, för Rosengård och för Malmö. I den ordningen. Vi vill driva en stadsutveckling som alla har nytta av. Tillsammans förnyar vi Rosengård så att flera kan och vill bo, jobba och vara här.”

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Rosengård fastigheter med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 070-485 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Publicerad 2020-11-19

Ansök nu