Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

FASTIGHETSCHEF TILL FASTIGHETS AB RAWI

Fastighets AB RAWI, Piteå

Ansök nu

Är du en lyhörd relationsbyggare med ett kommersiellt sinne? Är du en naturlig ledare som får ditt team att ge allt? Vill du arbeta med långsiktig fastighetsförvaltning där det är nära till besluten? Då är du kanske vår nya fastighetschef i Piteå!

Bakgrund
Fastighets AB RAWI är ett företag som verkar i Piteå med omnejd sedan 1962. Vi är ägare av ett större fastighetsbestånd i Piteå och Kalix och har ett antal pågående fastighetsutvecklingsprojekt bland annat i Luleå där ca 260 bostäder skall uppföras. Totalt förvaltar bolaget idag ca 150 000 kvm fördelat på lägenheter, kontor- och affärslokaler i centrala lägen.

Vi befinner oss i en stabil tillväxt, där omsättningen har ökat med ca 50% på sex år. I takt med att vi växer befinner vi oss också i en pågående omvandlingsprocess, där vi arbetar med kontinuerliga förbättringar och strävar efter att bli marknadsledande inom förvaltning och fastighetsutveckling. Vi söker nu efter en prestigelös och affärsorienterad fastighetschef som vill vara med och leda Fastighets AB RAWI till nästa nivå.

Tjänsten
I denna roll har du det övergripande ansvaret för förvaltning, personal och ekonomi för förvaltningsområdet i Piteå, Kalix och Luleå med omnejd. Du leder och fördelar förvaltningsarbetet med syfte att förbättra fastigheternas driftnetto. För att uppnå målen är det viktigt att vara väl insatt i vad som genererar ökande intäkter, ha ett långsiktigt angreppsätt samt identifiera och realisera intäktsdrivande åtgärder.

Du rör dig mellan strategiskt och operativt arbete och hanterar allt från att vara involverad i uthyrningar och omförhandlingar till att leda ditt team och driva digitaliseringsprojekt. Rollen ställer höga krav på ledarskapet, att agera som en förebild och vara initiativrik för att uppnå bästa möjliga resultat. I ditt ledarskap skapar du goda förutsättningar för dina medarbetare att nå sina mål och på så sätt vidareutveckla verksamheten.

Du utgår från vårt huvudkontor i Piteå, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Resultatansvar för fastighetsbeståndet inom bolaget

  • Personalansvar för förvaltningsgruppen som idag består av nio personer

  • Leda och fördela arbetet med uthyrning, kundservice, drift, underhåll och förvaltning

  • Utveckla arbetssätt så att effektivitet och kvalitet skapas och upprätthålls i förvaltningsarbetet

  • Utveckla kontakter med hyresgäster, kommuner, samarbetspartners och andra marknadsaktörer där Fastighets AB RAWI verkar

  • Aktivt samarbeta med ledningsgruppen samt övriga kollegor inom bolaget

Erfarenhet och kompetens
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom företagsekonomi eller fastighetsförvaltning/fastighetsekonomi med flera års branscherfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning och har haft roller med resultatansvar. För att bli lyckosam i rollen bör du även ha ledarerfarenhet, formellt eller informellt. Givetvis är du en trygg förhandlare och har goda kunskaper i hyresjuridik.

Personliga egenskaper
För denna roll söker vi dig som vill utöva ett närvarande ledarskap och som motiveras av att coacha dina medarbetare till framgång. Som person är du drivande och trygg i dig själv och i ditt agerande utstrålar du trovärdighet. Du har viljan och förmågan att arbeta framåtriktad tillsammans med andra mot gemensamt mål.

I ditt ledarskap skapar du ett positivt och dynamiskt arbetsklimat som präglas av engagemang och öppenhet. Naturligtvis har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap samtidigt som du är förändringsbenägen. Vi värdesätter prestigelöshet och söker en person som känner engagemang för såväl de stora frågorna som detaljerna. I denna rekrytering kommer stor vikt att fästas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du en omväxlande roll med stort eget ansvar hos en långsiktig och stabil fastighetsägare. Du får möjligheten att vara med och driva bolagets utveckling och i rollen som fastighetschef sätta din prägel och personliga struktur.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar RAWI med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 17 augusti 2020. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Johansson på karin.johansson@realcompetence.se

Om RAWI
Fastighets AB RAWI är ett privatägt fastighetsbolag beläget efter Norrbottens kustland. I Piteå är RAWI den största privata fastighetsägaren med ca 1 200 hyresrätter samt drygt 200 kommersiella lokaler, och här finns vår organisation. I Kalix omfattar beståndet ca 240 hyresrätter samt ett antal lokaler. Totalt förvaltas drygt 150 000 kvm.

Vi är ett familjeägt bolag med långsiktigt tillväxtfokus med ambition att växa genom fastighetsköp, förädling och nyproduktion. Vi har en omfattande projektportfölj och genomför mer än 50 förädlingsprojekt per år. I Luleå pågår ett nybyggnadsprojekt omfattande ca 260 hyresrätter. Organisationen är inne i en expansiv fas och det innebär att RAWI växer. Läs mer på www.rawi.se

Publicerad 2020-07-14

Ansök nu