Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetschef med uthyrningsansvar till Thon Property

Thon Property, Stockholm

Ansök nu

Vet du vad som driver ett köpcentrum? Har du förmåga att se affären i sin helhet? Är svaret ja, då kanske detta är jobbet för dig! Vi söker nu en fastighetschef som ska ha ansvar för uthyrning på våra köpcentrum och säkra goda relationer med externa parter. Du får ansvar för ett flertal av våra fastigheter och jobbar nära med våra medarbetare på köpcentrumen. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Aktivt hyra ut vakanta lokaler och omförhandla befintliga avtal

  • Redovisa och analysera resultatet gällande driftskostnader, nyckeltal, marknadsaktiviteter, försäljningsutveckling samt besöksstatistik

  • Aktivt arbeta med att utveckla och upprätthålla goda relationer med kommuner, hyresgäster, leverantörer och samarbetspartner

  • Färdigställa budget, prognoser och affärsplan för köpcentrum

  • Utveckla fastigheterna och se på nya möjligheter

Kvalifikationer

  • Har relevant utbildning/bakgrund

  • Har stor erfarenhet av förhandling och har arbetat med hyresjuridik 

  • Har erfarenhet från analys- och budgetarbete samt kostnadskontroll 

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift 

  • Har goda kunskaper i Office-paketet 

Personliga egenskaper

Tjänsten kommer att ställa höga krav på dig som person så ett stort engagemang och ett driv är av högsta prioritet. Du räds inte utmaningar, är en lagspelare och trivs i en arbetsmiljö som präglas av högt tempo. Som person är du målfokuserad, analytisk och kreativ. Du har förmågan att tänka utanför boxen och hitta nya lösningar.

Vad du kan förvänta dig

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med mycket frihet under ansvar. Hos oss utvecklas du i takt med de förändringar som Thon Property står inför. Du kommer vara en del av ett härligt team med drivna och lojala kollegor.

Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten är på heltid. Placeringsort Stockholm, men tjänsten innefattar resor till de köpcentrum du ansvarar för.

Vill du bli en av oss? Ansök då här via vårt elektroniska schema. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågor angående tjänsten, ta kontakt med Mathias Svensson mathias.svensson@olavthon.no eller 073-149 90 50.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Juli månad är det semester hos oss och inga intervjuer kommer genomföras den perioden.

Vi undanber oss för närvarande kontakt med rekryterings- och annonsleverantörer.   

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du bli en av oss? Ansök då här via vårt elektroniska schema. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Olav Thon Gruppen ser mångfald som en resurs och uppmanar alla kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, funktionshinder, religion och etnisk tillhörighet.

Läs mer om oss på vår hemsida.

Publicerad 2021-06-18

Ansök nu