Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsansvarig till Castellum, Helsingborg

Castellum, Helsingborg

Ansök nu

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige och även i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och perspektiv.

Om rollen

Castellum Region Öresund äger och förvaltar fastigheter inom kontor, lager, logistik och handel. Du kommer att ingå i ett team där du har ett nära samarbete med Kommersiella Förvaltare, Tekniska förvaltare, Projektledare och andra Fastighetsansvariga. Du kommer att ansvara för driften av dina ”egna” kommersiella lokaler där du arbetar för kostnadseffektivitet och nöjda kunder. Beroende på din kompetens finns det även möjlighet att, utöver helhetsansvaret för ditt eget fastighetsbestånd, bli teamets specialist inom exempelvis kyla, ventilation, fastighetsautomation etc.  

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Ansvara för löpande skötsel-, drift- och förvaltningsåtgärder i fastigheterna och dess yttermiljö

  • Kontinuerligt jobba med energieffektivisering och energiprojekt

  • Genomföra tillsyn, skötsel och löpande tekniska ronderingar av inner- och yttermiljön

  • Ta emot felanmälningar, förebygga fel, avhjälpa fel och komma med förbättringsförslag

  • Ha daglig kontakt, tillgänglighet och service till kunder

  • Löpande kontakt med entreprenörer som anlitas för fastigheternas drift, skötsel och underhåll

  • Kontrollera och följa upp att inköpta tjänster utförs enligt avtal

  • Upprätta eller delta vid upprättande av underhållsplaner

Teamet som du ingår i engagerar och stöttar varandra för att nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för att uppnå gällande NKI-mål.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet av en liknande roll och därmed god kunskap kring servicearbeten. Du är van vid att ta fram service- och underhållsplaner och har en god förmåga och att vilja lära dig nya system. Vi ser gärna att du en formell utbildning med teknisk inriktning, t ex gymnasieutbildning eller kvalificerad yrkesutbildning inom området. Du ska vara flytande i svenska i tal och skrift samt inneha B-körkort. Erfarenhet av ärendehanteringssystem och grundläggande datakunskaper är ett måste för tjänsten

Som person söker vi dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra hyresgäster. Du ska ha ett intresse för både fastigheter och människor. Du är proaktiv och handlingskraftig i ditt sätt att arbeta och har förmågan att driva respektive fastighets utveckling framåt. Du är van vid att arbeta självständigt, fatta egna beslut och du visar gott omdöme för att bidra till teamets framgång. God samarbetsförmåga och flexibilitet är andra personliga egenskaper som vi värderar högt.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Placeringsort är Helsingborg, men vi arbetar flexibelt och vissa resor inom regionen kan förekomma.

Då vi arbetar med ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 oktober, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kan du kontakta rekryterande chef Matts Borgström matts.borgstrom@castellum.se eller People & Culture ansvarig Ebba Anker, ebba.anker@castellum.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2022-09-15

Ansök nu