Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Etableringskonsult till affärsdrivet bolag, TenRep

TenRep AB, Västerås

Ansök nu

TenRep fungerar som en etableringsresurs för butikskedjor och leder processen från etableringsanalys till hyresavtal. Med hela Sverige som arbetsfält, 20 års erfarenhet och över 600 etableringar i ryggen finns en unik detaljkunskap om Sveriges alla kommuner. Bolaget har samarbetspartners i hela Norden samt i övriga Europa och vet vad som är det rätta läget för respektive kedja oavsett ortens storlek.

TenRep växer inom sitt team! Vi söker nu dig som vill vara med och bygga ett bolag från grunden i rollen som Etableringskonsult. I rollen kommer du att verka i en entreprenörsdriven miljö där du har ett stort utrymme att påverka. Känner du dig manad att anta rollen? Då ska du läsa vidare!

Din roll som Etableringskonsult
Rollen som Etableringskonsult kommer innebära att, på uppdrag av kund (exempelvis Carspect, Wash World och Gateau), söka mark och lokaler utifrån uppsatta önskemål och kriterier. Utifrån uppdragsgivarens villkor arbetar du självständigt efter de mandat du har i varje unikt uppdrag.

Som Etableringskonsult kommer du att genomföra rikstäckande resor för att träffa fastighetsägare och konsulter i syfte att hitta rätt lokal eller mark utifrån uppdragsgivarens behov. Tillsammans med fastighetsägare och markägare kommer du sedan att förhandla fram hyres- och arrendeavtal.  

För att nå framgångsrika samarbeten behöver du vårda befintliga kunder och kontakter. Du förväntas samtidigt arbeta uppsökande för att bygga relationer i form av nya uppdragsgivare.

I rollen kommer du dessutom arbeta nära bolagen Proveloper och Detecta som delvis har samma ägare. Du förväntas se helheten och bidra med affärsmöjligheter och interna synergier för gemensam framgång.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Söka mark och lokaler utifrån uppdragsgivares kriterier

  • Förhandla fram hyres- och arrendeavtal med fastighets- och markägare

  • Ta fram rätt underlag inför etableringen och sälja in till uppdragsgivaren

  • Ombesörja och hantera diverse administration kopplat till kundernas hyres- och arrendeavtal

Vem söker vi?
TenRep’s kontor är centralt beläget vid hamnen i Västerås. Du förväntas vara på plats från tid till annan vid behov. I övrigt har bolaget en flexibel syn på arbetsplats men ser gärna att du har möjlighet att utgå från huvudkontoret ett par dagar i veckan.

Vi söker dig som, med fördel, har eftergymnasial utbildning inom juridik, ekonomi eller liknande för att ha en bra inblick i hyresjuridiken samt en affärsmässig förståelse. B-Körkort är ett krav.

För att trivas i rollen ska du vara en engagerad person som gillar att arbeta utvecklingsorienterat och verksamhetsnära med ett stort eget driv. Du trivs i en säljinspirerad miljö och drivs av affärsmässighet och att skapa resultat. I ditt sätt är du anpassningsbar, likt en social kameleont, och du hittar alltid en väg fram till målet. Du är noggrann och trivs med att arbeta efter tighta deadlines. Inte minst så är du prestigelös och vågar utmana gamla sanningar.

Vid denna rekrytering samarbetar TenRep med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edén på amanda.eden@croisette.se eller 0739 44 37 40.

Publicerad 2021-04-29

Ansök nu