Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Etableringsansvarig till NHC Property Development, Stockholm

NHC Property Development, Stockholm

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av Fastighetsutveckling och trivs som bäst i de tidiga skedena? Motiveras du av att få vara en del av vår strategiska inriktning – being the welfare innovator – inom vård och omsorg samt förskola? Missa då inte denna nyckelroll där du får möjlighet att driva nyetableringar och vara en nyckelspelare i NHC-gruppens fortsatta tillväxt.

Om tjänsten
NHC Property Development är NHC-gruppens fastighetsbolag. På uppdrag av systerbolagen Norlandia Care, Norlandia Förskolor och Frösunda Omsorgs affärsområden och dess tillväxtmål stöttar fastighetsbolaget verksamheterna i alla steg i värdekedjan, från identifiering av mark till byggrätter, byggnation och förvaltning.

I rollen som Etableringsansvarig blir din huvuduppgift att initiera och genomföra nyetableringar av bland annat äldreboenden, gruppbostäder och dagliga verksamheter. I detta ingår såväl att identifiera och genomföra projekt för inhyrning av lokaler, som att finna möjlighet till och realisera markförvärv och markanvisningar, genom ett aktivt nätverkande med fastighetsbolag, privata fastighetsägare och mäklare. Du etablerar partnersamarbeten och genomför förhandlingar med fastighetsägare och fastighetsutvecklare gällande hyresavtal och markförvärv. Du agerar även ansikte utåt mot kommuner och andra externa aktörer för att marknadsföra och sälja in Frösunda Omsorg och Norlandia Sveriges olika varumärken hos dessa. 

Du har i rollen som etableringsansvarig ett tätt samarbete med ansvarig regionchef, affärsutvecklare och business controllers inom respektive affärsområde men också med kollegor inom fastighetsavdelningen där det idag arbetar cirka tio kollegor i roller som projektledare, förvaltningsansvarig samt avtalsförvaltare. 

Tjänsten utgår från NHCs kontor i Solna, då tjänsten innebär vissa resor runt om i Sverige finns det även möjlighet till annan placeringsort. Du rapporterar till Fastighetschef.

På NHC ges du möjlighet att bli del av ett dynamiskt och spännande skede där man, med välfärdsinnovation som ledstjärna, har stort fokus på att växa samtidigt som kvalitet ska finnas i alla led. NHC erbjuder dig ett utvecklande och spännande jobb i en miljö där man samarbetar för att nå uppsatta mål, där det finns en strävan efter att vara informella men professionella och där det finns en god balans mellan privatliv och yrkesliv.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har ett par års erfarenhet från en motsvarande roll där du skaffat dig mycket god kompetens inom etableringsprocessen och av förhandling. Vidare har du goda kunskaper inom fastighetsekonomi och fastighetsjuridik samt kunskap kring bygg- och projektprocessen. Vi vill också att du har erfarenhet av att tillämpa PBL och JB samt gärna en god kännedom kring hur kommuner arbetar och är uppbyggda. 

Du är Civilingenjör, högskoleingenjör inom Samhällsbyggnad eller liknande, alternativt har du flerårig arbetslivserfarenhet och skaffat dig motsvarande erfarenhet den vägen. 

B-körkort är ett krav. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter dig som är resultatinriktad, strategisk, analytisk och som har en god förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter på både kort och lång sikt. Vi vill att du har ett starkt affärsfokus och trivs som bäst i mötet med andra och i en nätverkande roll där du har förmåga att både skapa nya samt underhålla goda relationer till olika samarbetspartners. Då rollen innefattar projektledning av ett antal parallellt pågående etableringsprojekt har du även en god förmåga att driva ditt eget och andras arbete framåt samt att du är stark kommunikatör.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar NHC Property Development med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

___

NHC Property Development utvecklar samhällsfastigheter inom vård & omsorg och förskolesektorn samt skapar tillväxt genom att teckna långsiktiga hyreskontrakt i NHC:s affärsområden. Vi är en långsiktig aktör som strävar efter att vara den självklara fastighetspartnern för våra kunder och samarbetspartners.
Norlandia Health & Care Group (NHC) och Frösunda Omsorg ägs gemensamt av de norska bröderna Roger och Kristian Adolfsen och erbjuder ett brett och unikt tjänsteutbud inom äldreomsorg, förskola, personlig assistans och funktionsvariation.
Vi driver till exempel ett flertal äldreboenden, ett stort antal förskolor och gruppboenden och erbjuder assistanstjänster över hela landet. Vi har idag ca 180 förvaltningsobjekt som i dagsläget till största del består av inhyrda lokaler och fastigheter.

Publicerad 2021-12-10

Ansök nu