Torsdag02.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Sök

Till alla jobb

Erfarna kommersiella förvaltare, Stockholmshem

Stockholmshem, Stockholm

Ansök nu

Nu söker vi två erfarna kommersiella förvaltare till Stockholmshem!

AB Stockholmshem, Boende & Lokaler

Drivs du av att arbeta med fastigheter och av att bygga kundrelationer? Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av lokalbeståndet inom distrikt innerstad/västerort eller distrikt sydväst.

Vill du vara med och utveckla Stockholm? På Stockholmshem är vi stolta över att bygga och förvalta hållbara bostäder och bostadsområden åt alla stockholmare. Hos oss är kunden verkligen i centrum. Vill du bli en del av en arbetsplats där vi jobbar med något så viktigt som människors hem och bostadsmiljö och där vi vågar testa nya saker? Då har du ett jobb att söka.

Ditt uppdrag
I rollen som kommersiell förvaltare ansvarar du, inom ditt distrikt, för förvaltningen av kommersiella lokaler, våra egna kontor och samhällslokaler så som exempelvis förskolor. Du eftersträvar att ha nöjda kunder genom en strukturerad och proaktiv förvaltning. Du säkerställer även att hyresavtal följs och att vi uppfyller vårt ansvar som fastighetsägare. Som kommersiell förvaltare har du en aktiv dialog med dina hyresgäster samt kunskap kring verksamheters framtida behov och lokalernas förutsättningar. Du kommer med förslag på utvecklingsmöjligheter som gynnar våra bostadsområden, våra nyckeltal och som ger oss nöjdare kunder. Rollen innebär många kontakter externt och du samarbetar med övriga kommersiella förvaltare, lokaluthyrare, kundförvaltare och tekniska förvaltare inom bolaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Du säkerställer att myndighetskrav och fastighetsägaransvar uppfylls.

  • Du ansvarar för att analysera resultat från NKI-mätning och tar fram och genomför handlingsplaner utifrån resultatet.

  • Du ansvarar för att det ekonomiska resultatet för ditt lokalbestånd utvecklas

  • Du är representant i frågor gällande lokaler vid lokalanpassningar, ombyggnad och nyproduktion.

  • Du ansvarar för ärendehantering kopplat till dina kommersiella lokaler.

  • Du genomför besiktningar av lokalerna vid överlåtelse, avflyttning och inför inflyttning

  • Du planerar och genomför proaktiva möten med prioriterade hyresgäster.

  • Du levererar lokalens förutsättningar inför uthyrning etc.

  • Du driver förhandlingar gällande men i nyttjanderätt, uppsägningar och evakueringar.

  • Du är bolagets representant i lokala centrumföreningar som t ex företagarföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, fastighetsföretagande, samhällsbyggnad, ekonomi eller motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning och förhandling. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av lokalhyresjuridik och bra kunskap kring att tolka och tillämpa lagar och regler.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och söker dig som är självgående och van att på egen hand driva dina frågor framåt. Då du kommer att ha mycket kontakt med hyresgäster och ansvarar för att utveckla våra kommersiella lokaler så har du en god problemlösande förmåga, goda affärsmässiga kunskaper och en känsla för att ge service. En av dina styrkor är att skapa goda relationer och samarbeta med andra. Du tror på att vi blir bättre tillsammans. Om du dessutom vill bidra till samhället och ha kul på jobbet så kommer du att trivas hos oss.

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfald i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Vi erbjuder dig
Hos oss är du en del av ett kundnära företag, som vågar tänka nytt och där du får bidra med samhällsnytta varje dag. Vi månar om varandra och värderar hållbarhet inom alla delar av bolaget. Bland annat erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att semesterväxla.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 19 april 2020 men vänta inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Roger Larsson, Innerstad/Västerort, tel. 08-508 395 02 eller distriktschef Mattias Bolt, Sydväst, tel. 08-508 397 03. Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel 08-508 39 508.

Välkommen med din ansökan!

Om Stockholmshem
Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag med närmare 60 000 hyresgäster. I mer än 80 år har vi varit med och utvecklat staden, och skapat hem och bostadskvarter åt stockholmarna. Stockholmshem ägs av Stockholms stad.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1415
Publicerat 2020-03-25
Sista ansökningsdag 2020-04-19

Publicerad 2020-03-26

Ansök nu