Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Erfaren Redovisningsekonom till Croisette Digital Property Management & Administration

Croisette Real Estate Partner, Malmö

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Vi är verksamma inom lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys, fastighetsförvaltning, försäkringsförmedling samt kompetensförsörjning. På Croisette är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna. 

Croisette Digital Property Management & Administration växer och vi söker nu efter en erfaren Redovisningsekonom till den ekonomiska förvaltningen. Croisette erbjuder en helhetslösning avseende förvaltning där digitala lösningar, smartness och rådgivning står i fokus.

Om rollen:

I rollen som Redovisningsekonom ansvarar du för all löpande och långsiktig ekonomisk hantering för samtliga Kunds bolag och fastigheter. Du kommer utöver arbetsuppgifterna ha en rådgivande roll gentemot Kund där löpande rapporter om avvikande siffror som ger upphov för utveckling och effektivisering är i fokus.

Dina dagar kommer bland annat bestå av att sköta löpande bokföring, attestera fakturor och upprätta inkomstdeklarationer och i förekommande fall ombesörja att momsredovisningen sker enligt gällande regler. Du förväntas självständigt planera och strukturera din tid för att nå uppsatta mål och stötta kunden i hela förvaltningsarbetet.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Upprätta årsbokslut

  • Löpande bokföringen

  • Ansvarar för Kundens löpande betalningar

  • Tillhandahåller uppgifter till fastighetsdeklarationen och fastighetstaxeringen

  • Upprättar inkomstdeklarationer och kassaflödesanalyser

  • Kvartalsvis avstämning med kund

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom och bostadsförvaltning. Du är administrativ, arbetar effektivt, strukturerat och i god relation med kunden såväl som hyresgästen.

Du har relevant utbildning, tre till fem års erfarenhet i branschen och har tidigare arbetat som redovisningsekonom. Erfarenhet av koncernredovisning är ett plus. För att lyckas i rollen är du engagerad, affärsdriven och förtroendeingivande. Du motiveras och drivs av att göra kunder nöjda genom lyhördhet och att överträffa kunders förväntningar. För att trivas hos oss har du en prestigelös och öppen inställning och tilltalas av att arbeta i en entreprenörsdriven koncern i tydlig tillväxt och högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur väl du skulle passa in i vårt team. På Croisette tror vi på att man kommer långt med rätt inställning, driv och engagemang. Koncernens kärnvärden, som är Hängivenhet, Nytänkande och Långsiktighet, finns alltid med i allt vi gör.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Croisette Försäkringsförmedling med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander Christensen på karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2021-12-10

Ansök nu