Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Erfaren projektledare till Project Management, Norrköping hos NIRAS

NIRAS, Norrköping

Ansök nu

Erfaren projektledare till Project Management, Norrköping

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och vill vara med att påverka och utveckla? - då kan det vara dig vi söker!

NIRAS i Norrköping söker nu dig som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. Vi är en stark aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, fastighetsägare, hyresgäster och offentliga verksamheter. Vi har en kundbas inom privat och offentlig sektor. Project Managements verksamhet drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor i Malmö, Göteborg, Norrköping, Linköping, Uppsala och Stockholm.

Project Management i Östergötland är i en stark tillväxt och utvecklingsfas och under året har flera medarbetare anställts i takt med att vi fått in nya uppdrag från både nya och befintliga kunder. I vår har vi även startat upp nytt kontor i Linköping där nu NIRAS projektledningstjänster inom byggnation kompletterar miljörådgivningstjänster som funnits på orten sedan flera år. För rätt person erbjuds en spännande roll där du blir en mycket viktig spelare i att utveckla vår växande verksamhet tillsammans med dina engagerade och drivna kollegor.

För oss är det viktigt att vi som arbetar här har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Projektledare i NIRAS!
Du driver dina projekt genom samverkan med beställaren och ansvarar för att leverera med god kvalitet och hög kundnöjdhet. Som projektledare hanterar du flera projekt parallellt. Det är viktigt att du, precis som oss, är en lagspelare, som tar ansvar och är engagerad. Du har en viktig roll i att bygga och utveckla relationer med både nya och befintliga kunder.

Din bakgrund och erfarenhet
Du har en relevant akademisk examen inom samhällsbyggnad. Du har minst fem års erfarenhet som projektledare inom bygg och fastighet. Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom KA/besiktning/kalkyl/nyproduktion. Du har gedigen erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, entreprenadjuridik, plan- och bygglagen, myndighetskrav, samt branschstandarder. Det är meriterande med tidigare konsulterfarenhet och om du arbetat som kontrollansvarig, besiktningsförrättare, kalkylator eller med nyproduktion.

Du har ett etablerat nätverk i branschen och vi kommer fästa en stor vikt på din vilja och förmåga att proaktivt verka för flera uppdrag och hjälpa våra kunder till en framgångsrik projektleverans.

Som person är du:

  • Lyhörd med stark egen drivkraft och vilja att utvecklas

  • Noggrann och kvalitetsmedveten

  • Strukturerad och analytisk

  • Kommunikativ

  • Affärsmässig

Tjänsten är baserad på vårt Linköpingskontor. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.
Skicka in din ansökan snarast, vi kallar löpande till intervjuer.  

För frågor om tjänsten, kontakta Thomas Arnoldson, +46 11 26 40 30, thomas.arnoldson@niras.se

Publicerad 2021-06-28

Ansök nu