Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Erfaren förvaltare till Turbinen

Turbinen fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Är du en trygg och erfaren förvaltare som vill bidra med långsiktighet och bibehålla den höga kvaliteten? Anslut till ett familjärt bolag som stått stadigt och utvecklats sedan 80-talet. 

Din roll som Förvaltare

Turbinen erbjuder både bostäder och kommersiella lokaler med tyngdpunkt kring Haninge och förvaltar omkring 80 000 kvm kommersiell yta. En stor del av vår fastighetsportfölj består av industri- och logistikfastigheter, vilka är alltifrån den lokala verkstaden till internationella industrikoncerner. Vidare bygger vi även samhällsfastigheter som äldreboenden och förskolor.

Som förvaltare på Turbinen får du jobba med samtliga segment och självgående ta dig an arbetsuppgifterna. Du ansvarar för såväl hyresgästrelationer, ombyggnationer samt hyresgästanpassningar. Alla projekt genomförs i nära samarbete med den blivande hyresgästen för att tillsammans skapa unika lösningar. Detta med stort fokus på långsiktighet och hög kvalitet. Vidare kommer du ansvara för den löpande underhållsplaneringen. 

I rollen som förvaltare kommer du även ha ett arbetsledarsansvar för fastighetsskötarna och du rapporterar till Hampus Cederflod Engström. Som förvaltare på Tubinen ingår du i en familjär kultur där det finns stort utrymme att ta egna initativ, beslut samt bidra med dina kunskaper för att vara med och utveckla förvaltningsorganisationen framåt. 

Känner du igen dig i nedan?

Vi söker en självgående förvaltare med ca 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet i en arbetsledande position samt god vana av hyresgästanpassningar och ombyggnationsprojekt är av stor vikt. Vidare är körkort ett krav och med fördel är du bosatt på södra sidan om Stockholm då kontoret samt 95 % av fastigheterna är belägna där. 

För att lyckas i rollen är du en trygg och anpassningsbar person med känsla för relationer. Du vågar ta egna initiativ och beslut tack vare din höga genomförandeförmåga. Är du också intresserad av de tekniska förvaltningsfrågorna ser vi det som ett stort plus!

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Turbinen med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Madlene Pettersson på madlene.pettersson@croisette.se eller 072-358 16 60.

___

Turbinen är ett familjeägt bygg- och fastighetsföretag med erfarenhet inom bygg och anläggning som sträcker sig ända från 80-talet. Idag är vi cirka 30 anställda och jobbar brett med fastighetsutveckling och förvaltning - och även om utmärkelser inte är så viktiga för oss, då vi lägger allt vårt fokus på våra kunder och hyresgäster, är vi ändå lite stolta över att ha utsetts till Årets företagare i Haninge kommun och till Di gasell två år i rad, 2016 och 2017.

Publicerad 2022-05-09

Ansök nu