Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Erfaren Fastighetsvärderare till Croisette Stockholm

Croisette Real Estate Partner, Stockholm

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Vi är verksamma inom lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys, fastighetsförvaltning, försäkringsförmedling samt kompetensförsörjning. På Croisette är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.

Värdering och Analys växer i Stockholm! Detta innebär att vi söker en ny stjärna till teamet som vill anta rollen som Fastighetsvärderare. Har du ett brinnande intresse för fastighetsvärdering och attraheras av en prestigelös kultur där allt är möjligt – då är det här chansen för dig!

Din roll som Fastighetsvärderare
Som en del av Croisettes Värdering- och Analysteam tillhör du fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande fastighetsrådgivare. Vi erbjuder oberoende fastighetsvärderingar och fastighetsrelaterade analyser. Rådgivningen kan utgöra beslutsunderlag inför bland annat finansiering, bokslut och transaktioner samt övriga beslutsprocesser kopplat till fastighetsmarknaden. Vi genomlyser både hela fastighetsportföljer och enstaka fastigheter för att identifiera dolda intäktsmöjligheter eller omotiverade kostnadsposter.

Som fastighetsvärderare kommer du att vara en viktig del i teamets genomförande av fastighetsvärderingar, marknadsanalyser och kvalificerad rådgivning gentemot våra kunder. Ditt största fokus kommer ligga på löpande fastighetsvärderingar inom bland annat bostads-, kontors-, handels-, industri– och samhällsfastigheter samt exploateringsmark och byggrätter. Som auktoriserad värderare i teamet besitter du även kvalificerad kompetens inom området och du kommer ha ett stort beslutsfattande ansvar i arbetet.

Arbetsuppgifter i urval

  • Analys av fastigheter samt fastighetsägande bolag

  • Fastighetsvärderingar – från besiktning och informationsinhämtning till analys, värdering och produktion av värdeutlåtanden

  • Delta i kundmöten

  • Utveckla interna processer och hjälpmedel

Vem söker vi?
Vi söker nu dig som är auktoriserad fastighetsvärderare eller nära till auktorisering. Du har därmed en relevant akademisk utbildning inom samhällsbyggnad eller annan motsvarande utbildning, samt ett par års arbetslivserfarenhet inom området.

För att lyckas i rollen som fastighetsvärderare behöver du vara analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är också kreativ och lösningsorienterad samt bidrar med din tekniska erfarenhet inom området. Som person trivs du att jobba i ett sammansvetsat team där det råder en lättsam stämning och där humor ligger nära till hands.

Vårt erbjudande
Du kommer att sitta i fina lokaler i centrala Stockholm tillsammans med ett gäng fantastiska kollegor. Det råder en prestigelös kultur där vi lär av varandra och tillsammans strävar vi mot målet att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi erbjuder bland annat goda utvecklingsmöjligheter, en stark företagskultur, flexibilitet och fina förmåner.

Ansökan
I genomförandet av denna rekryteringsprocess samarbetar Croisette Värdering och Analys med Croisette Human Capital. Vi behandlar alla ansökningar löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kring rollen kan du höra av dig till Louise Svensson på louise.svensson@croisette.se eller slå en signal på 070-860 63 09.

Publicerad 2021-07-01

Ansök nu