Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Erfaren fastighetsförvaltare till Bostjärnan förvaltnings AB

Bostjärnan förvaltnings AB , Västerås

Ansök nu

Bostjärnan förvaltnings AB är ett familjeägt bostadsföretag som har förvaltat egna hyreshus i mer än 50 år. Vi finns i Västerås och Göteborg och sammanlagt har vi ca 1600 lägenheter samt ett hotell och kontorsfastighet.

Vi söker en erfaren fastighetsförvaltare till Västerås

Du kommer att leda den praktiska delen av verksamheten och till din hjälp har du en teknisk förvaltare 6 fastighetsskötare och en snickare samt tillfällig personal vid arbetstoppar. Du rapporterar till bolagets vd. Utgångspunkten för arbetet skall vara att du inom ramen för anställningen ansvarar för att våra boende får en bra boendemiljö och att bolagets fastigheter förvaltas på ett långsiktigt sätt. Du ansvarar för resultatuppföljning på kostnadssidan och budgetering av densamma och kopplat till detta även underhållsplanering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har YH- utbildning eller Högskole-/universitetsutbildning med inriktning fastighet. Du har haft personalansvar och känner dig trygg i en arbetsledande position och ser egen personal som en stor tillgång. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik och erfarenhet av projektledning. Du har ett tydligt intresse för energi och hållbarhetsfrågor. B körkort är ett krav, vi tillhandahåller bil.
Du har god datavana och behärskar utan problem Office programmen.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, inställning, motivation och en förutsättning är att du alltid ser lösningar istället för problem. Rollen innebär mycket kontakt med både hyresgäster entreprenörer och kollegor vilket kräver god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt.
Som person är du både empatisk och tydlig. Likaså är du prestigelös, strukturerad och ”får saker ur händerna”.
Då Bostjärnan är ett mindre familjeföretag värderas samarbete och flexibilitet högt. Inom företaget arbetar vi med ett tydligt kundfokus.

Ansökan
Känns det som om Bostjärnan och rollen som förvaltare hos oss passar in på dig?
Välkommen med din ansökan till Bostjärnan förvaltnings AB på mail hakan.andreasson@bostjarnan.se. Urval och intervjuer sker fortlöpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provtjänstgöring.
Har du ytterligare frågor så är du välkommen att kontakt Håkan Andreasson på 021-103354.

Publicerad 2021-11-15

Ansök nu