Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Enhetschef Projektledning, Mälardalen till Rikshem

Rikshem, Stockholm

Ansök nu

Vill du arbeta på ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som just nu befinner sig i en stark tillväxtfas? Rikshem erbjuder dig en utvecklande roll där du får vara med och påverka processerna framåt. Var med och väx på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag!

Om tjänsten
Rikshem har på kort sikt vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med en ambition om en ökad investeringsvolym har Rikshem flera pågående och kommande projekt. I rollen som Enhetschef Projektledning kommer du tillsammans med tre andra Enhetschefer att ansvara och ha hand om verksamhetsfrågor samt arbeta med och styra det övergripande affärsfokuset nationellt. Fokuset ligger på de ekonomiska målen, arbetsledning, utveckling och uppföljning samt vara lönesättande chef med fullt personalansvar.

Vidare i detta ansvar ingår exempelvis att:

  • Genomföra större ROT-projekt 

  • Leda rikstäckande en grupp av projektledare

  • Leda projektering till genomförandet och garanti till eftermarknadsfasen

  • Hålla enhetsmöten

  • Månadsvisa projektuppföljningar

  • Förbättra rutiner och göra kvalitetsuppföljningar i projektnära frågor

I den här rollen har du möjlighet att utgå från valfritt kontor i Mälardalen och du rapporterar till chefen för projektutveckling.

Varför Rikshem? 
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du kan växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts vara nyfiken och delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i den här rollen har du en entreprenadbakgrund där du själv har varit ute i produktionen i minst tio år och jobbat några år med projektutveckling inom ROT. Du har varit med i hela projektprocessen och är väl bekant med investeringskalkyler och bedöma projektrisker och dess sannolikhet/konsekvens. Vidare har du kunskap från installationsbranschen och tidigare haft personalansvar i minst ett par år. Har du dessutom byggnadsingenjörsutbildning ser vi det som starkt meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är organiserad, har god förmåga för struktur och har lätt för att se helheten. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att dela med dig av din kompetens och kan lätt förmedla den till andra. Att motivera och utveckla dina medarbetare och vara närvarande i ditt ledarskap är en andra egenskaper som utmärker dig. Vi värdesätter prestigelöst högt och vill att du känner engagemang för såväl de stora frågorna som för detaljerna.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

___

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Publicerad 2021-12-21

Ansök nu