Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ekonomichef till Stadsnyckeln, Halmstad eller Helsingborg

Stadsnyckeln, Halmstad, Helsingborg

Ansök nu

Stadsnyckeln är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sveriges storstäder. Bolaget fokuserar främst på kommersiella lokaler och projektutveckling av samhällsfastigheter och bostäder för egen långsiktig förvaltning i Storstockholm och i Halland- samt Skåneregionen. Stadsnyckeln har kontor i Stockholm och i centrala Halmstad. Stadsnyckeln ägs av fastighetsinvestmentbolaget Manacor Group AB.

Stadsnyckeln håller en hög tillväxttakt och ska nu tillsätta en nyinrättad tjänst som Ekonomichef positionerad på kontoret i Halmstad eller i Helsingborg där en ny kontorsetablering planeras.

Din roll som Ekonomichef 
I rollen som Ekonomichef kommer du arbeta med redovisningen för koncernens fastighetsbolag samt koncernmoderbolaget Manacor Group AB. Tjänsten kommer innebära att, självständigt och effektivt, upprätta månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut i nära dialog med bolagets VD. Stadsnyckeln befinner sig i en tillväxtfas och en av de första arbetsuppgifterna som Ekonomichef är att rekrytera en junior redovisningsekonom.

Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet för att utveckla både roll och befintliga system.

Arbetsuppgifter i urval

  • Bolagsansvar och i förlängningen personalansvar

  • Löpande redovisning och avstämningar

  • Upprätta månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut

  • Upprätta skattedeklarationer, årsredovisningar och inkomstdeklarationer

  • Hyresavisering

  • Utveckla/dokumentera rutiner och processer på ekonomiavdelningen

  • Analysera utfall av driftnetto och pågående projekt i fastigheterna

  • Behjälplig vid nyförvärv

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen söker Stadsnyckeln dig som är analytisk, flexibel och prestigelös. Din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat är avgörande för ett bra arbete. Du ska känna stort eget ansvar och med nyfikenhet ta dig an de varierande arbetsuppgifterna. En entreprenöriell kultur med korta beslutsvägar och högt tempo är något som tilltalar dig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad akademisk utbildning inom ekonomi samt minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Erik Hamrin på 0733 49 66 19 eller erik.hamrin@stadsnyckeln.se.

Publicerad 2022-01-03

Ansök nu