Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ekonomichef till Paulssons Fastigheter, Lund

Paulssons fastigheter, Lund

Ansök nu

Välkommen till ett bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din kompetens och ditt engagemang, Paulssons står just nu inför utveckling av nya processer och rutiner. Du behövs!

Lund är en fantastisk stad och som ekonomichef på Paulssons kommer du att vara delaktig i vår påverkan på Lunds stadsutveckling, - Paulssons äger b. la ett tjugotal fastigheter mitt i centrala Lund och en stor lantbruksegendom i Löddesborg som vi utvecklar. 

Här hanterar du en familjeägd fastighetskoncern med ett stort antal bolag och varvar strategiskt ledningsarbete med daglig verksamhet tillsammans med ett engagerat gäng medarbetare. Som ekonomichef har du även en avgörande roll i ledningsgruppen. Ditt första fokus blir att ta ett helhetsgrepp och se över och utveckla ekonomiarbetet så det blir ett stöd för fortsatt utveckling av bolaget.

Din roll

Rollen är ny, du kommer att forma den tillsammans med VD som du rapporterar till, du är också föredragande för styrelsen. Du får det övergripande ansvaret för det ekonomiska arbetet och till din hjälp har du i dagsläget en redovisningsansvarig och en ekonom. Du blir VD:s högra hand och tar fram siffror som berättar hur bolaget går, och som kan användas för att styra bolaget i önskad riktning. Du kommer att arbeta med förvärvsdiskussioner, projektekonomi, finansiering, likviditetsplanering, intäktsanalyser, och uppföljning. I det dagliga arbetet ingår att leda, upprätta och sammanställa budget, tertial-rapporter och prognoser.

Du effektiviserar och utvecklar arbetet, tex genom att se över och utveckla redovisningsprocesser och rutiner. Du stöttar VD och styrelse med investeringskalkyler och föreslår KPI: er, genomför analyser och följer upp resultatet. Du blir Paulssons kontaktperson mot bank, revisor och myndigheter.

Din bakgrund

Vi tror att du har god erfarenhet av bokslutsprocesser och koncernredovisning, är van att göra investeringskalkyler och analyser, och har mycket kunskap om hur ekonomiarbetet kan göras effektivare. Du trivs med ett helhetsansvar, och är trygg med att förmedla din kunskap. Fastighetserfarenhet och tidigare formellt chefskap är meriterande. Du har högskoleexamen inom ekonomi, vana att arbeta i ekonomisystem och goda kunskaper i svenska i tal och i skrift.

Vi erbjuder

Vi ser alla mycket fram emot att få ta emot dig och dina kunskaper som vår nya ekonomichef. Här får du kompetenta och glada kollegor omkring dig och får arbeta mitt i Lunds vackra centrumkärna. Hos Paulssons finns det goda möjligheter att påverka och ledarskapskulturen präglas av förtroende. Vi utmärker oss genom att vi arbetar nära våra hyresgäster, är snabba, vågar, tänker nytt och annorlunda. Vårt övriga team består av förvaltare, kommersiell uthyrare, bostadsuthyrare, förvaltningsadministratör, hyresadministratör och byggprojektchef. 

Vi har tre affärsområden: bostadsförvaltning, kommersiell förvaltning och fastighetsutveckling & projekt. Vi har både bostäder och kommersiella lokaler i första hand i Lund, men är också öppna för närliggande kommuner om fastigheten ligger i linje med det som vi vill skapa och bidra med.

Publicerad 2022-09-05

Ansök nu