Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Ekonomiassistent/Administratör till Palmung Mellin Fastigheter AB

Palmung Mellin Fastigheter AB, Göteborg

Ansök nu

Ekonomiassistent / administratör till Palmung Mellin Fastigheter
Fastighetsbolaget Palmung Mellin växer och söker nu efter dig som vill bidra till ekonomiavdelningens utveckling. På Palmung Mellin erbjuds du en trygg och trevlig arbetsplats där medarbetarna trivs och stannar länge.

På kontoret i Kvillebäcken sitter man i fina lokaler och som anställd på Palmung Mellin kommer du att välkomnas i en arbetsgrupp av medarbetare på sju personer. Här erbjuds du delaktighet och insikt i hur man arbetar på ett fastighetsbolag. Samtidigt uppmuntras du att bidra med egna idéer och att lära av andra i ett öppet arbetsklimat.

En bred roll med fokus på ekonomi och administration
Palmung Mellin växer och man skapar nu en helt ny roll i bolaget. Ca 50% av tjänsten kommer att utgöras av traditionella ekonomiuppgifter och här är du ett mycket efterlängtat stöd för ekonomiansvarig.

Du kommer att vara behjälplig med framtagandet av rapporter, fakturering och ha eget ansvar för leverantörsreskontra. Under intensiva perioder, som bokslut eller förvärv av nya fastigheter, kommer din insats att vara extra uppskattad! Då man står inför ett byte av ekonomisystem kommer du även att involveras i implementeringen av detta. I takt med att du lär känna bolaget och rollen kan dina ansvarsområden komma att utökas.

Utöver ekonomin har du ett administrativt ansvar som kommer att ge dig insikt i många delar av bolaget. Du kommer också ha ett visst ansvar för kontoret. Kontaktytorna är breda, vilket innebär dialoger med alltifrån hyresgäster och leverantörer till att vara involverad i driften av ett kontorshotell.

Dina dagar kommer att spenderas på kontoret med vissa avstickare ute i fastigheterna där din hjälp kan behövas vid tex. inflytt av nya hyresgäster. Rollen innebär med andra ord intressanta och varierande administrativa arbetsuppgifter kombinerat med många sociala kontaktytor.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på var behov finns, men kommer bland annat att utgöras av:

  • Ansvar för leverantörsreskontra

  • Fakturering

  • Kontoavstämning

  • Vara behjälplig vid årsbokslut

  • Avlasta kollegor i administrativa delar

  • Hyresgästkontakt via mejl och telefon

  • Inköp till kontoret

  • Hantera parkeringstillstånd

Din profil
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att ligga på ekonomiadministration och i huvudsak leverantörsreskontra. Det är därför av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av det. Vi ser också att du har några års arbetserfarenhet av en liknande roll med fokus på administration. Du känner dig även bekväm med att arbeta i olika system för att snabbt kunna sätta dig in i ett nytt ekonomisystem.

Då rollen innebär en del kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Eftersom du emellanåt kommer att göra besök ute i fastigheterna är körkort ett krav och har du tillgång till egen bil är det ett plus.

Rollen som ekonomiassistent/administratör handlar till stor del om att avlasta dina kollegor och att hoppa in där det behövs. Därför är det viktigt att du trivs i en sådan roll och har en prestigelös inställning till den variation av arbetsuppgifter du kommer utföra. Du har därmed en förmåga att se vad som behöver göras samt är noggrann och strukturerad i det du tar dig för.

På Palmung Mellin ser teamet fram emot en ny kollega som kan bidra med positiv energi och som ser långsiktigt på den här möjligheten!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Palmung Mellin Fastigheter med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Publicerad 2020-10-16

Ansök nu