Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ekonomiansvarig till Turbinen Fastigheter, Stockholm

Turbinen fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Turbinen är ett familjeägt bygg- och fastighetsföretag med erfarenhet inom bygg och anläggning som sträcker sig ända från 80-talet. Vi erbjuder bostäder i form av villor, radhus, flerbostadshus samt kommersiella lokaler. Större delen av vår fastighetsportfölj består av logistik- och industrifastigheter, men vi bygger även samhällsfastigheter. I en värld där byggföretag kommer och går, genom konjunktursvängningar och tider av spekulation, har Turbinen alltid stått stadigt och utvecklats.

Turbinen har 30 års erfarenhet av ständig utveckling. Vi arbetar med fastighetsutveckling och förvaltningsarbete från ax till limpa. Här hjälps alla åt, det är ett familjärt bolag med högt i tak där varje person får chans att vara med och påverka och utvecklas. Vi söker alltid nya projekt, genom förvärv av mark eller befintliga lokaler och jobbar för att hitta en attraktiv lösning för våra hyresgäster.

Nu söker vi en till nyckelspelare till ekonomiteamet med bakgrund från fastighetsbranschen. Anta rollen som ekonomiansvarig och var med på Turbinens fortsatta utvecklingsresa!

Vårt erbjudande
Som ekonomiansvarig på Turbinen får du en viktig roll i organisationen och ges stor möjlighet att vara med och påverka rollen och bolagets resa framåt. Här får du arbeta tillsammans med trevliga kollegor i en personlig atmosfär söder om Stockholm, med huvudsäte i Haninge. Vidare får du eget ansvar i ditt arbete och ges möjlighet att arbeta i ett affärsinriktat bolag där man har hjärtat på rätt ställe. Hos Turbinen är utveckling, långsiktighet och stabilitet viktigt och det genomsyrar även arbetet på ekonomiavdelningen och rollen som Ekonomiansvarig. 

Ditt uppdrag som Ekonomiansvarig
I rollen som ekonomiansvarig har du operativt ansvar för teamet som består av tre personer. Tillsammans ser ni till att det löpande ekonomiarbetet flyter på och sker på ett korrekt sätt. Det är ditt ansvar att strukturera och effektivisera arbetet i teamet på bästa möjliga sätt.

Du kommer även att arbeta nära transaktionsavdelningen och stötta vid finansiella frågor. Du förväntas delta på bankmöten och arbeta med fastighetstransaktioner. I arbetet ingår det även att upprätta pro forma underlag, hantera finansiering- och skattefrågor. Som ekonomiansvarig på Turbinen förväntas du förstå och vara involverad i samtliga delar av ekonomiarbetet.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Upprätta kassaflödesanalyser

  • Effektivisera och kvalitetssäkra processer kring tex löpande redovisning, leverantörsreskontra och övrig rapportering

  • Delta vid företagsförvärv

  • Ansvara för kvartals- och årsredovisning

  • Upprätta koncernredovisning

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst fem års arbetslivserfarenhet från ekonomiarbete. Du har relevant högskoleutbildning och god kunskap kring säkerställning av bokslut och rapportering enligt IFRS. Gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen är ett krav där vi gärna ser att du är van vid det finansiella arbetet kopplat till fusioner, förvärv och avyttring.

Som person är du självgående, nyfiken och strukturerad. Vidare ser vi att du är prestigelös, lugn och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du är intresserad av fastighetsbranschen och känner dig bekväm att delta i såväl interna som externa möten. Du har ett öga för detaljer samtidigt som du drivs av att ha det övergripande ansvaret för ekonomiarbetet.

Passar denna beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Turbinen Fastigheter med Croisette Human Capital, som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss på Human Capital är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt!

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Madlene Pettersson, 072-358 16 60 eller madlene.pettersson@croisette.se.

Publicerad 2022-09-23

Ansök nu