Onsdag08.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Ekonomiansvarig, Huvudgatan Fastigheter

Huvudgatan Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Huvudgatan Fastigheter är det nya (4 år) fastighetsbolaget med stora ambitioner. Vi har två affärsinriktningar, nyproduktion i BRF-form i Storstockholm samt utveckling och förvaltning av våra hyresfastigheter i Sörmland. Vi är ett litet tajt gäng som sitter på Grev Turegatan 30 och har väldigt kul på jobbet. Vi tror att du har en bakgrund inom fastighetsbranschen men det absolut viktigaste är att du passar bra in i gruppen. Vi växer så det knakar så det är viktigt att du liksom oss är snabbrörlig och gillar när det händer grejer högt som lågt.

Vi vet att du gillar att göra affärer för det är de vi gör på Huvudgatan. Det är du som äger finansfrågorna och din röst räknas. Du bör gilla det klassiska begreppet ”hålla många bollar i luften” då du kommer att sköta företagets övergripande ekonomi samtidigt som du kommer att vara en del av alla projekt.

Rollen innehåller:

  • Räkna på nya projekt

  • Bokföring och löpande ekonomi

  • Budgetuppföljning och projektavstämning

  • Finansförberedelser och underlag

  • Inköp

  • Likviditetsplanering

  • Månads- och årsbokslut

Vi tror att du har en akademisk ekonomiutbildning och helst ett par års erfarenhet från ekonomiansvar. Goda kunskaper i Excel då det kommer att vara ett välanvänt verktyg i vardagen.

Som person är du positivt lagd, noggrann och engagerad i ditt arbete som du till stor del driver självständigt med frihet under ansvar. Du har en analytisk förmåga som gör att du har lätt för att sätta dig in i nya utmaningar och att leverera snabba konkreta svar. Du gillar att arbeta i team mot gemensamma högt satta realistiska mål.

Anställningen är heltid, lön, förmåner och semester enligt överenskommelse. Maila ditt CV och personligt brev till VD Johan Sundström johan@huvudgatan.se. Senaste ansökningsdag 13:e april.

Publicerad 2020-03-23

Ansök nu