Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Eftermarknadsansvarig på Förvaltaren, Sundbyberg

Fastighets AB Förvaltaren, Stockholm

Ansök nu

Är du kanske en erfaren projektledare som gillar teknik och har erfarenhet av byggbranschen?

Hos oss blir du en del av ett stabilt och långsiktigt fastighetsbolag där du får vara med och skapa mervärde för människorna, miljön och samhället i Sundbybergs stad. Vi erbjuder en arbetsmiljö med engagerade medarbetare, uppskattade ledare och en kultur som genomsyras av att vi gillar människor.

OM TJÄNSTEN

Som eftermarknadsansvarig på vår projektavdelning kommer du att ansvara för eftermarknadsfrågor och vara länken mellan projekt och förvaltning. Det innebär bland annat att du hanterar ärenden under garantiperioden efter att projektet övergått till förvaltning. Dessutom ansvarar du för att bygg-och projekteringsriktlinjer hålls uppdaterade och relevanta. En viktig del av arbetet blir också att utveckla ett nytt arbetssätt där vi säkerställer att vi får den leverans vi handlat upp även efter avslutat projekt.

Du kommer även att ha regelbundna avstämningar och uppföljningar med entreprenörer kring garantier och kvarstående arbeten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Följa upp att projekten har levererats i enlighet med upphandlingen

 • Delta i slutbesiktningar

 • Driva garantibesiktningar

 • Vara delaktig i och vara bollplank till projektledare under pågående entreprenad

 • Medverka till samverkan och god dialog mellan projekt och förvaltning inför och efter överlämning av projekt.

 • Utveckling av processer och rutiner.

VÅRT ERBJUDANDE

För oss är det viktigt att kunna kombinera karriär med ett privatliv där det finns utrymme för dina prioriteringar. Vi erbjuder därför en flexibel arbetsvardag med möjlighet att välja var du vill jobba tre dagar i veckan och en uppskattad arbetstidsförkortning på sommarhalvåret.

På Förvaltaren blir du en del av en arbetsgemenskap med sunda värderingar och en mångfald av medarbetare som tillsammans skapar attraktiva och trygga bostadsområden där människor trivs och mår bra.

Vi har stolta, nöjda och engagerade medarbetare som gärna rekommenderar Förvaltaren som arbetsgivare – det visar vår medarbetarundersökning år efter år. Vi har också uppskattade ledare och ett ledarskapsindex som ligger långt över Sverigesnittet.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • Relevant teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig

 • Gedigen erfarenhet från byggnadsbranschen på beställarsidan eller erfarenhet från byggentreprenadbolag

 • Brett tekniskt kunnande

 • Kunskap och erfarenhet av byggnadsprocessen med dess lagar och förordningar

 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och upphandling enligt LOU

 • Erfarenhet av att arbeta strukturera i olika affärs- och projektstyrningssystem

 • Meriterande är erfarenhet och kunskap om installationstekniska system

Vi ser att du som person är strukturerad och kan organisera aktiviteter på ett effektivt sätt. Du förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad inom ditt specialområde. Du tar initiativ och uppnår resultat inte minst genom att samarbeta med andra på ett smidigt och lyhört sätt.

Känner du igen dig i värdeord som ”vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och vi säger och gör saker vi kan stå för”? Då är Förvaltaren rätt plats för dig

ANSÖKAN

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Sista ansökningsdag är 2022-11-06. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf projektchef James Dahnér
Varmt välkommen med din ansökan!

FASTIGHETS AB FÖRVALTAREN

Förvaltaren är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar våra ca 150 anställda till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad.

För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren har stort fokus på hållbarhet och är miljöcertifierat enligt ISO 14 001.

Publicerad 2022-09-23

Ansök nu