Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Driven uthyrare med förvaltningsinriktning till Lansa Fastigheter AB

Lansa Fastigheter AB, Örebro

Ansök nu

Vill du arbeta självständigt och flexibelt men med tydliga gemensamma mål om att skapa ett tryggt boende för våra hyresgäster?
Har du ett stort engagemang, är målinriktad och trivs med att arbeta med människor?
Vill du vara med på vår resa att göra Lansa till en stor aktör på den svenska bostadsmarknaden?

Lansa Fastigheter utvecklar, förvärvar och förvaltar moderna bostadsfastigheter och bidrar med samhällsengagemang i storstadsområden och regioner i tillväxt. Vår vision är att vara det hållbara fastighetsbolaget som får människor att känna sig stolta.

I alla etableringar ställs höga krav på läge, kvalité, hållbarhet och trygghet med fokus på långsiktiga investeringar. Lansa ägs av flera länsbolag inom Länsförsäkringsgruppen och har funnits på marknaden sedan 2016. Vi är mitt i en marknad som utvecklas snabbt och vi deltar och följer förändringarna för att ligga i framkant när det gäller service till hyresgäster, teknik och affärsmöjligheter för expansion.

Om rollen
Rollens främsta uppgift är att på ett fokuserat och strukturerat sätt arbeta med att uppfylla Lansas mål avseende i första hand uthyrning av bostäder. Det ingår också att på plats säkerställa och överträffa förväntad förvaltningskvalitet. Detta innebär att du i vardagen måste skapa och underhålla goda kontakter med boende, intressenter, entreprenörer och övriga nätverk inom Lansas fastighetsbestånd runt om i Sverige. Resor är en förutsättning och blir ett stort inslag i vardagen. Detta kräver flexibilitet och god förmåga att självständigt strukturera dina dagar.

Rollens huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvara för uthyrningsprocessen i angivet geografiskt område.

  • Ansvara för måluppfyllnad avseende omflyttningshastighet och eventuella vakanser.

  • Ansvara för den lokala delen av uthyrningsprocessen i nyproduktion.

  • Ansvara för att, och i samarbete med extern entreprenör, driva uthyrningsaktiviteter i syfte att locka intressenter och teckna kontrakt.

  • Ansvara för och leda den externa förvaltningsorganisationen så att de levererar och överträffar avtalad kvalité i förvaltningen och i skötseln avseende skick, standard, kommunikation och uppföljning mot hyresgäster.

  • Medverka och vara en del i Lansas förbättringsarbete inom förvaltning och uthyrning.

Vem söker vi?
En välutvecklad känsla för kommunikation och en vägvinnande social förmåga kommer vara avgörande för att lyckas i denna roll. Då du kommer att vara ambassadör och bärare av Lansas varumärke ute på fältet ser vi att du är en skicklig relationsskapare och en trygg kravställare. Lyhördhet och ett anpassningsbart tillvägagångsätt är din nyckel till välfungerande samarbeten. Tjänsten kommer vara målstyrd i många avseenden varför en stark vilja att nå resultat och identifiera förbättringspotential i verksamheten är av största vikt.
Vi söker dig med relevant utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet. Du har med fördel verkat i fastighetsbranschen i en liknande roll. Mycket god förmåga att förmedla sig i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
Med ett starkt varumärke är Lansa Fastigheter bolaget som strävar efter att vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Möjlighet ges till en spännande resa där du får chans att bidra, växa och utvecklas tillsammans för att skapa fler ”Trygga hem för stolta hyresgäster”. Du kommer att tillhöra kontoret i Göteborg men har din utgångspunkt i Örebro.

Ansökan
Vid den här rekryteringen samarbetar Lansa Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin på 0709-640 710 alternativt caroline.hertin@croisette.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2021-04-01

Ansök nu