Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Drifttekniker till vår unika fastighet i Mariestad

Specialfastigheter, Mariestad

Ansök nu

Välkommen till en värd full av möjligheter!

Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Vi är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan – alltid med hållbarheten i fokus.

Vår organisation bygger på tre affärsområden – Kriminalvård, Försvar och rättsväsende samt Institutionsvård och övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 29 miljarder kronor. Vi är cirka 165 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det har vi kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker och vill nu prova något nytt för att utvecklas ytterligare? Vi söker en ny kollega som kommer att ansvara för den dagliga tillsynen och skötseln av våra fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker är du ansvarig för den dagliga tillsynen och skötseln av våra fastigheter på Rödjan. Samarbetet med kunder såväl som med driftchef, tekniska förvaltare, kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Du ansvarar även för det felavhjälpande underhållet samt ibland involverad i planerat underhåll och hyresgästanpassningar. En annan del av arbetet består av att följa upp mediaförbrukningen och utföra driftoptimerande åtgärder. Tillsammans med din chef och teknisk förvaltare, är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

Kvalifikationer

  • Du har driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens från fastighetsbranschen

  • Du har erfarenhet av professionellt kundbemötande

  • Fastigheternas tekniska system kräver att du har goda IT-kunskaper

  • Du har goda kunskaper inom framför allt el, styr och regler samt VVS

  • Körkort för personbil är ett krav

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen måste du kunna arbeta både självständigt och tycka om att jobba i grupp. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Placering
Din placeringsort kommer att vara i Mariestad och resor inom fastighetsområdet kan förekomma.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 9 maj

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju.

Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning.

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Sofia Nilsson, 010-788 62 48
Unionen, Lena Germundsson, tel. 010-788 62 40
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78

Kontaktpersoner
Fredrik Persson
Driftchef
+46107886228
fredrik.persson@specialfastigheter.se

Elin Wastesson
HR-generalist
010-788 62 25
elin.wastesson@specialfastigheter.se

Publicerad 2021-04-15

Ansök nu