Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Drifttekniker till Scandic Hotels

Scandic Hotels, Stockholm

Ansök nu

Scandic Hotels är Nordens största hotelloperatör med ca 58 000 rum fördelat på 280 hotell i sex länder. I Sverige är vi indelade i sex regioner och har förnärvarande 86 hotell.

Vår vision är att vara ett nordiskt hotellföretag i världsklass. Det handlar inte om fem stjärnor, röda mattor eller antal hotell, utan om att leverera en fläckfri upplevelse varje dag både på scenen och bakom kulisserna för våra gäster, kunder, medarbetare och ägare.

Scandic Hotels söker Drifttekniker

Som drifttekniker kommer du vara del av en nyinrättad organisation med ca 25 kollegor som tillsammans ansvarar för fastighetsdriften på tretton Scandic i centrala Stockholm. Du kommer ha din hemvist på ett specifikt hotell men vara behjälplig på samtliga hotell i Scandic Stockholm City, och du rapporterar till en av två driftchefer.

Dina arbetsuppgifter som drifttekniker kommer att vara:

  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll.

  • SBA

  • I förekommande fall vara anläggningsskötare av brandlarms- och sprinklerinstallationer

  • Rapportering till myndigheter

  • Sköta kontakt med leverantörer

  • Säkerhetsarbete enligt Scandic standard

  • Delaktig i fastighetsutvecklingsprojekt

Din bakgrund och person
Du har minst ett par års erfarenhet som drifttekniker och gärna med relevant utbildning. Att du är van att arbeta med digitala hjälpmedel är en självklarhet och du både talar och skriver god svenska.

Som drifttekniker trivs du i ett högt tempo där snabba beslut fattas och som den drivkraftiga problemlösaren du är tar du dig an och löser oförutsägbara situationer som kan uppstå i den tekniska driften på ett hotell. Många kontaktytor inom såväl det egna teamet som på hotellen ställer krav på god samarbetsförmåga. Och då mycket av arbetet sker i gemensamma utrymmen med närhet till våra kära gäster är integritet och i social kompetens viktiga personliga egenskaper för rollen.

Din ansökan och vår kontakt
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Helleberg på
telefon 070-973 52 14. 

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Publicerad 2021-06-29

Ansök nu