Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Drifttekniker till Rosersberg, Statens fastighetsverk

Statens fastighetsverk, Sigtuna

Ansök nu

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

SFV Rosersberg ingår i Förvaltningsområde Ulriksdal. Vi förvaltar samtliga byggnader och mark/parkytor på Rosersbergs slottsområde och bland våra hyresgäster finns hotell, myndigheter och bostadshyresgäster.

Din roll

Du ingår i ett team bestående av drifttekniker, parktekniker, tekniska förvaltare, driftchef och förvaltare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll, mediauppföljning, driftoptimering och systematiskt brandskyddsarbete.

Du genomför förbyggande underhåll och bevakning av myndighetsbesiktningar. Du tar emot och åtgärdar felanmälningar samt återrapporterar till våra hyresgäster. Du deltar i projekt för underhåll och utveckling av fastigheten och dess installationer tillsammans med dina kollegor. Utöver ovanstående ingår även att ansvara områdesövergripande för vissa arbetsuppgifter.

Din profil 

Du har en utbildning inom drift och du har några års erfarenhet från rollen som drifttekniker i fastighetsbolag eller liknande. För att lyckas i rollen som drifttekniker på SFV Rosersberg krävs att du har god datavana samt att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift.Vi ser det som meriterande om du har kunskap om mediauppföljning, driftoptimering samt systematiskt brandskyddsarbete.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss då du är vårt ansikte utåt. Lösningsorienterad och samarbetsorienterad är några egenskaper som stämmer in på dig som person. Det är viktigt att du har en ett strukturerat arbetssätt där du driver ditt arbete framåt på egen hand. Att arbeta i kultur-historiska miljöer är något du värdesätter. Nöjda kunder är viktigt för oss och därför är det självklart för dig att arbeta kundorienterat och ha täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer.

Då det kan ingå beredskapstjänstgöring i tjänsten är B-körkort ett krav

Mer information 
SFV tillämpar normalt provanställning. 

Denna anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass vilket innebär att en säkerhetsprövning genomförs innan anställning.  

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se.  

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Sista ansökningsdag är 2021-03-11 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss! 

Kontakt:
Alexander Mandusic, Driftchef
010-478 72 14

Publicerad 2021-02-23

Ansök nu