Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Drifttekniker till Järfällahus

Järfällahus, Stockholm

Ansök nu

Ditt uppdrag
Du får en tjänst i ett fastighetsbolag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer Järfällahus  om sin organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnås genom ökad synlighet och närvaro på plats i deras områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att stärka fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av  organisationen och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Du ingår i Tekniska förvaltningen, som i dagsläget består av drifttekniker och en driftingenjör och du rapporterar till den tekniska chefen. Som drifttekniker stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik. Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Driftoptimering av ventilations- och värmesystem

  • Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner följs

  • Följa upp värme-el-och vattenförbrukning

  • I samråd med chef fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem

  • Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system

  • Optimering av fastigheter genom intrimning av undercentraler och ventilationsanläggningar

  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda

  • Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Vem är du?
Du är en erfaren drifttekniker med flera års erfarenhet tillsammans med en driftteknikerutbildning, alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Du har mycket goda kunskaper inom VVS och gedigen erfarenhet av styr- och reglerteknik. Vidare kan du uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt har körkort B. Det är meriterande om du kunskaper i flera språk.

För att trivas i rollen söker vi dig som är noggrann, analytisk och drivs av att arbeta med problemlösning. Du är självgående och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra. 

För Järfällahus är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen med din ansökan. Järfällahus arbetar aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

Skicka in din ansökan idag!
I denna rekrytering samarbetar Järfällahus med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25 november 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på 
www.fasticon.se.

Publicerad 2020-10-23

Ansök nu