Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Drifttekniker till Fastpartner

Fastpartner, Stockholm, Lunda

Ansök nu

Fastpartner söker en erfaren och driven drifttekniker till Lunda!

Vi fortsätter att växa och vill nu utöka vår organisation med en erfaren drifttekniker. Vi söker en driven och kunnig drifttekniker till vår enhet Lunda/Spånga som kommer att ansvara för driften av våra fastigheter i Lunda/Spånga. Du kommer att ingå i en grupp av drifttekniker, förvaltare och områdeschef som tillsammans arbetar för att utveckla och optimera driften för våra fastigheter och leverera bästa tänkbara service till våra hyresgäster. Regionen består av ca 20 personer med kontor i Lunda Företagsområde. Det är högt tempo, positiv anda och det händer mycket i regionen och i bolaget.

Hos oss får du stora möjligheter att påverka och själv styra din arbetsdag. Vi tror på ett långsiktigt fastighetsägande och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din roll
Som drifttekniker hos oss på Fastpartner arbetar du med löpande drift, skötsel, underhåll och reparationer, samt optimering av teknik i våra fastigheter. Du ansvarar för den löpande hyresgästkontakten och tar emot och åtgärdar felanmälningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

 • Ansvara för den dagliga kontakten med och informationen till hyresgäster/kunder

 • Rondering av våra fastigheter och teknikutrymmen

 • Ansvara för byggnadens löpande drift, skötsel, underhåll och reparationer

 • Ansvara för drifts- och mediastyrning

 • Ansvara för styr- och regleroptimering

 • Utföra löpande och planerade reparationer och underhåll

 • Leda och samordna reparationsarbeten

 • Arbeta tillsammans med förvaltaren vid hyresgästanpassningar samt övriga projekt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm, Lunda

Vem är du?
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll i ett fastighetsbolag alternativt har arbetat inom el, VVS, ventilation eller kylteknik. Vidare har du:

 • Utbildning inom fastighetsteknik alternativt inom El/ VVS/Ventilation eller annan teknisk bakgrund som vi bedömer likvärdig

 • Vana från datoriserade styr- och övervakningssystem

 • Meriterande med flerårig vana från drift och underhåll av kommersiella fastigheter

Som person är du serviceinriktad, pålitlig, kvalitetsmedveten, engagerad och självgående. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Du värdesätter att få jobba långsiktigt i en platt organisation med ett öppet klimat och goda möjligheter till egen utveckling. Du är nyfiken på ny teknik och håller dig uppdaterad med vad som händer i branschen. Körkort för personbil är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder
Vi på Fastpartner erbjuder dig en roll med mycket ansvar och stor frihet i en positiv företagskultur med duktiga och trevliga kollegor. Det finns goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag som växer. Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats med kollektivavtal och ett förmånspaket med bl.a. tjänstepension och friskvårdsbidrag och servicebil. Som anställd hos Fastpartner får man möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer då vi förvärvar men sällan avyttrar fastigheter. Med kunniga och engagerade medarbetare ser vi till att uppfylla hyresgästernas behov och önskemål.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Fastpartner med Devotum. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Angela Hanna Kassab på 072-7108200 eller Lina Widevall på 070-4993800.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2020-06-26

Ansök nu