Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Drifttekniker till Caverion Stockholm Norr

Caverion, Stockholm

Ansök nu

Caverion Stockholm Norr har en stark efterfrågan efter våra tjänster och förstärker nu med ytterligare Drifttekniker till vårt framgångsrika team. Som drifttekniker hos Caverion Stockholm Norr tillhör du ett team av ca. 15 medarbetare som har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el och VS.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Caverion arbetar du med service, underhåll, felsökning samt reparation inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt är att du är serviceminded och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobb både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som drifttekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

 • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter

 • Uppföljning och återrapportering

 • Planering av eget arbete

 • Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

 • Teknisk utbildning ex. VVS och fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning.

 • Flerårig erfarenhet som Drifttekniker eller motsvarande inom Fastighetsområdet.

 • Kunskap och utbildning inom injustering av ventilationsanläggningar.

 • Kunskaper inom styr & regler, ventilation och OVK

 • Kunskap inom mekaniskt arbete så som lagerbyte, balansering, mindre montage är meriterande.

 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.

 • Meriterade att kunna läsa ritningar

 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad

 • B-körkort

Kort om Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-11-12

Ansök nu