Lördag30.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Drifttekniker till Catena

Catena AB, Stockholm

Ansök nu

Vill du jobba som Drifttekniker i framtidens logistikfastigheter?

Kort om tjänsten

Vi söker en Drifttekniker till Catena. Du har en förståelse hur en fastighet drivs rent tekniskt. Som sökande har du arbetat minst 3-5 år som Drifttekniker eller med service och reparationer inom t.ex. El, Vvs, Ventilation eller likvärdigt. Det viktigaste är att du har en bred grundkunskap i hur en fastighet fungerar och drivs. Catena är en stor fastighetsägare som främst arbetar med logistikanläggningar.

Om verksamheten

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag, som på ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien. Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategisk placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde. Catena är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Midcap.
Läs mer om oss på catenafastigheter.se

Mer om tjänsten

Catena har verksamhet i hela landet men tjänsten är I Region Stockholm/Mälardalen med arbetsområde Stockholm Syd-Norr som omfattar 15 st fastigheter. Du kommer att arbeta med drift och skötsel, tekniska ronderingar, energiavläsningar mm.
Du är en viktig länk mellan oss och kunden varför det också ingår en hel del kontakter med olika entreprenörer. Du bygger nätverk med våra kunder varför din sociala kompetens är viktig. Du har egen servicebil och utgår från hemmet. Du kommer delvis jobba tillsammans med övriga kollegor Stockholm.

Typiska, arbetsuppgifter för rollen som Drifttekniker :

  • Tekniska ronderingar

  • Rapportering i förvaltningssystemet

  • Kontakt med olika entreprenörer

  • Bygga nätverk hos våra kunder

  • Administrativt arbete

Din profil

För den här rollen är det en fördel om du är ganska bred i din kompetens. Du behöver verkligen förståelse hur en kommersiell fastighet fungerar med alla dess delar. Du har troligen jobbat som tex elektriker, vvs-tekniker, ventilationstekniker eller liknande under minst 3-5 år. Du behöver ett flexibelt synsätt eftersom agenda för dagen snabbt kan ändras. Har du erfarenhet att utgå från hemmet, så tycker vi det är en fördel, men inget krav.
Du kommer ha mycket kundkontakt, så vi ser gärna att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. För rollen är det också viktigt att du är ödmjuk och lösningsorienterad för det är så vi är som företag. För att trivas som Drifttekniker är det viktigt att du är bekväm med att organisera och planera ditt arbete samt är beredd att arbeta på egen hand. Lämplig bostadsort är mellan Järna och Enköping.

  • 3-5 år års yrkeserfarenhet enligt ovan

  • B-Körkort

  • Behärskar svenska och engelska

  • Van att arbeta självständigt.

  • Är social och kommunikativ i din personlighet

Sist men inte minst – för oss på Catena är lagandan viktig och du måste vara en person som sätter ”laget före jaget”. Du är prestigelös, transparent och närvarande – villig att både hjälpa till och be om hjälp när du behöver.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Publicerad 2020-05-20

Ansök nu