Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Drifttekniker till Akademiska Hus i Lund och i Malmö/Alnarp

Akademiska Hus, Lund/Malmö/Alnarp

Ansök nu

Är du serviceinriktad, har installationsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Vi söker dig som, tillsammans med kollegor och våra kunder, vill arbeta som drifttekniker i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö. Vårt fastighetsbestånd i Lund, Malmö/Alnarp består av komplexa laboratorier, undervisningslokaler och kontor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för den dagliga driften och skötseln

  • Förebyggande drift- och underhållsarbete

  • Felavhjälpande underhållsarbete

  • Löpande hyresgästkontakter

  • Digital systemhantering

  • Du kommer att vara företagets "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.

  • Följa upp energi- och vattenförbrukning för tilldelade hus.

  • Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider.

Vi söker dig som har några års installationsteknisk erfarenhet eller motsvarande. Du har kunskap inom el och kraft, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energifrågor. Utöver gymnasiekompetens ser vi gärna att du har relevant installationsteknisk utbildning, dock inte ett krav, då yrkeserfarenhet kan ge motsvarande kunskaper. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. Bkörkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Eftersom du har daglig kontakt med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter, arbeta självständigt, utföra arbeten digitalt såväl som praktiskt och du är en problemlösare. Det är meriterande om du är extra intresserad av digitala styr- och fastighetssystem. Rollen innebär även ett nära samarbete med flertalet funktioner inom Akademiska Hus - därför är det viktigt att du är gillar att samarbeta. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och våga ta initiativ!

Akademiska Hus erbjuder varierande arbetsuppgifter i en viktig roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering - och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Vi arbetar efter vår värdegrund LEV, Lyhörda - Engagerade- Värdeskapande, vilken är vår kompass i det dagliga arbetet. Vi arbetar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult patrik.nordberg@jeffersonwells.se alternativt christopher.weeks@jeffersonwells.se

Det går även bra att kontakta fackliga representanter från Unionen, Philip Delkertz philip.delkertz@akademiskahus.se och från SEKO, Sofi Sonesson sofi.sonesson@akademiskahus.se.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 26 september 2021.
Vi kommer att löpande kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 105 miljarder och en omsättning på 6,2 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en omfattande projektportfölj. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se.

Publicerad 2021-09-10

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News