Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Drifttekniker Styr och Regler till Scandic Hotels, Stockholm

Scandic Hotels, Stockholm

Ansök nu

Som drifttekniker styr och regler kommer du vara del av en organisation med ca 30 kollegor som tillsammans ansvarar för fastighetsdriften på 13 Scandichotell i centrala Stockholm. Du kommer utgå ifrån ett specifikt hotell men vara behjälplig på samtliga hotell.

Dina arbetsuppgifter som drifttekniker styr och regler kommer bl.a. vara:

  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll

  • Sköta kontakten med entreprenörer och leverantörer

  • Delaktig i fastighetsutvecklingsprojekt

  • Medverka i optimeringsarbete, vara vår expert och utveckla vår övergripande fastighetsstyrning

  • Verka som tekniskt stöd för fastighetsorganisationen

  • Medverka på hyresgästmöten

Din bakgrund och person

Du har minst ett par års erfarenhet som drifttekniker och med relevant utbildning inom styr och regler, alt. erhållit den på annat vis. Att du är van att arbeta med digitala hjälpmedel är en självklarhet och du både talar och skriver god svenska.

Dessutom har du dokumenterad erfarenhet av arbete med olika styr och energisystem samt optimering av dessa med gott resultat.

Som person trivs du i ett högt tempo där snabba beslut fattas och som den drivkraftiga problemlösaren du är tar du dig an och löser oförutsägbara situationer som kan uppstå i den tekniska driften på ett hotell. Många kontaktytor inom såväl det egna teamet som på hotellen ställer krav på god samarbetsförmåga. Och då mycket av arbetet sker i gemensamma utrymmen med närhet till våra kära gäster är integritet och i social kompetens viktiga personliga egenskaper för rollen.

Din ansökan och vår kontakt

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten här:

Har du frågor är du välkommen att kontakta Robert Engholm på telefon 072 180 21 16. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Publicerad 2022-09-19

Ansök nu