Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Drifttekniker med kunskap inom styr-och regler till Loudden Bygg -& Fastighetsservice

Loudden Bygg -& Fastighetsservice, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara en del av ett kunnigt team som arbetar med ett brett utbud av fastighetsrelaterade tjänster? Loudden Bygg-&Fastighetsservice söker nu två erfarna drifttekniker som kommer att arbeta med fastighetstekniska frågor ute hos uppdragsgivare med varierat fastighetsbestånd. Loudden Bygg-&Fastighetsservice satsar på trivselfrågor, personlig utveckling, bra kunder och spännande arbetsuppgifter vilket resulterar i god stämning och långsiktig stabilitet i bolaget. Låter det här som något för dig?

Om tjänsten
Loudden Bygg-&Fastighetsservice, med sina 44 anställda, är ett dotterbolag till fastighetsrådgivaren Savills och arbetar med ett brett register av fastighetsbaserade tjänster som: kundtjänst, fastighetsteknik, elteknik, trädgård, energistatistik, styr- och reglerteknik, underhållsplaner, mindre byggprojekt samt hyresgästanpassningar.

I rollen som drifttekniker kommer du tillhöra enheten fastighetsteknik och tillsammans med andra seniora drifttekniker, teknisk förvaltare och fastighetsskötare arbeta ute bland olika uppdragsgivare. Fastighetsbeståndet är både kommersiellt, såsom kontor och köpcentrum, men även större och mindre bostadsrättsföreningar. 

I rollen ingår det bland annat:

  • Drift, tillsyn, reparation och underhåll av fastigheternas tekniska system

  • Utbyte av ställmotorer, pumpar, givare och annan utrustning

  • Utföra felavhjälpande underhåll framför allt inom värme, kyla och ventilation

  • Utföra driftkontroller i värmecentraler

  • Energiuppföljning. Du initierar förslag och åtgärder syftande att minska energiförbrukningen hos kunderna

  • Förmedla prisuppgifter på tjänster till kunderna vid förfrågan

Som drifttekniker planerar du ditt arbete efter pågående arbetsordrar, avrop och felanmälningar från kundtjänst. Du arbetar tätt tillsammans med hjälpsamma kollegor där idéer kan bollas och man hjälper varandra. Då rollen innebär kontakt med uppdragsgivare på plats passar en social och serviceinriktad personlighet bäst in i gänget.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha god kännedom och erfarenhet av styr-och reglerteknik. Vi ser att du har en driftteknikerutbildning / styr-och reglerteknisk utbildning och har hunnit arbeta i minst 3 år med dessa frågor. Alternativt har du minst 5 år av relevant arbetslivserfarenhet inom styr-och regler utan eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta i större bostadsrättsföreningar och/eller kommersiella fastigheter.

Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift och är du bekväm i det engelska språket är det ett plus. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar teamwork och är hjälpsam mot dina kollegor. Du har en social framtoning och är inte rädd för att prata med kunder. Vidare är du en problemlösare och drivs av tanken att det mesta går att lösa. Du är även ansvarstagande och gillar att ge bästa service till kunderna för att gynna ett långsiktigt samarbete. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Loudden Bygg -& Fastighetsservice med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-02-18

Ansök nu