tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Driftschef Fastighet-Stockholm till Saps

Saps, Stockholm

Ansök nu

OM Saps 

På engelska betyder Saps livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps Service Management finns över hela landet och erbjuder den bästa servicen inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur.  Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter.

Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med över 200 medarbetare, och tillväxten kommer att fortsätta.

OM rollen du söker

Som driftchef har du det övergripande ansvaret för att leda, styra och utveckla driftuppdraget, vilket inkluderar allt ifrån planering, budgetering, genomförande, optimering, uppföljning och analyser. Uppdraget innehåller förutom teknisk fastighetsdrift och service även ekonomisk förvaltning med medarbetare och kund i fokus. Du coachar, engagerar och följer upp ditt team mot uppsatta mål. Tillsammans tar ni fram rutiner, arbetssätt och handlingsplaner för varje enskild fastighet för att uppnå bästa möjliga resultat för affären och kunden.

Med stort engagemang förväntas du och ditt team vara med att bidra till att uppnå våra kunders mål och önskade resultat. Som Driftchef rapporterar du till vår Affärsområdeschef Fastighet i Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Övergripande ansvar för att leda fastighetsdriften med daglig inblick i överordnande system

 • Utforma och vara delaktig i utformning driftstrategier och planer

 • Arbeta mot uppsatta drift- och energimål

 • Administration, fakturering och rapportering

 • Personalansvar och personalledning av driftpersonal

 • Leda, coacha, utveckla och inspirera din personal

 • Myndighetsbesiktningar

Vad vi söker i dig

 Du tillämpar närvarande ledarskap och motiveras av att coacha dina medarbetare till framgång. Du har stor social kompetens, mycket god samarbetsförmåga och är en bra lyssnare.. För dig är problem till för att lösas och du är snabb på att fatta beslut efter situation. Du har struktur i ditt dagliga arbete och är duktig på att prioritera bland arbetsuppgifter.
Vidare har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap samtidigt som du är förändringsbenägen och trivs i ett dynamiskt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

 • Eftergymnasial utbildning inom teknik eller annat relevant område, meriterande med en akademisk utbildning inom fastighetsdrift

 • God servicekänsla gentemot kund

 • Flerårig erfarenhet inom teknisk förvaltning och drift inom fastighetsbranschen

 • God förståelse för fastighetsteknik, dess ekonomi och lönsamhet

 • God kännedom om olika VVS-tekniska system, styr- & reglerteknik

 • God vana och erfarenhet av att leda och utveckla andra och att ha nära samarbeten i ett team som strävat mot gemensamt uppsatta mål

 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

 Vad vi erbjuder

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

 • Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.

 • Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla – vi håller alltid vad vi lovar.

Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. Vi lägger mycket fokus på att alla våra medarbetare skall känna en samhörighet och trygghet och vi både mäter och följer noga upp att våra medarbetare har de bästa förutsättningar för att trivas på jobbet.

Om du frågar en kollega på Saps vad det bästa med jobbet är så svarar de sannolikt, stämningen mellan kollegor, bra ledare, frihet under ansvar och att få jobba med god service till våra kunder. Vi tar hand om varandra och vi har kul tillsammans medan vi växer.

Att jobba i ett bolag med en häftig plan på tillväxt innebär roliga saker för dig som anställd. Möjlighet att utvecklas i din befintliga roll eller vidare till nya roller, många nya kollegor och ett bolag som ständigt satsar på utveckling och framfart.  

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Frågor gällande tjänsten besvaras av:
laleh.khosravi@saps-group.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2023-01-24

Ansök nu