Söndag05.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Driftsamordnare till enheten för fastighet och service, Sveriges Riksbank

Sveriges Riksbank, Stockholm

Ansök nu

Riksbanken söker nu en lösningsinriktad och engagerad driftsamordnare till enheten för fastighet och service. Rollen innebär att operativt säkra Riksbankens drift och underhåll, som till stora delar är outsourcade. Ditt bidrag blir att säkerställa det förebyggande och akuta underhållet för Riksbankens alla fastigheter/lokaler. Till din hjälp har du två stycken funktionsansvariga ingenjörer som svarar för det strategiska underhållet. 

DET HÄR GÖR DU HOS OSS
Ditt uppdrag blir att samordna operativt den upphandlade driftorganisationen utifrån drift- och underhållsplanen. Det innebär att du bygger team, kvalitetssäkrar leveranser, skapar spårbarhet och ser till att det finns en god struktur för arbetet. Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i din roll:

  • Teknisk drift (Rondering och felanmälan)

  • Bevakning driftdator

  • Ombyggnationer, stora som små

  • Ritningsansvarig för enheten

  • Brandskyddskoordinator

Eftersom Riksbanken är en liten myndighet med cirka 350 medarbetare finns stora möjligheter för dig som driftsamordnare att samverka, påverka, ta initiativ och komma med nya lösningar. I din vardag kommer du att samverka med externa leverantörer och enheterna på avdelningen för verksamhetssupport (AVS) t ex, säkerhetsenheten, upphandlingsenheten och enheten för fastighet och service. 

MER OM DIG
Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen och för tjänsten lämplig utbildning. Du har också relevant erfarenhet från fastighets- och servicebranschen och erfarenhet av att arbeta i team inom service och/eller fastighet. Kunskap och erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet, modern avtalsförvaltning och upphandling är meriterande.

Som person är du positiv, lösningsorienterad, nytänkande och analytisk. Vi söker dig som är engagerad, prestigelös och social i ditt arbete. Du gillar och är bra på att ge service och har lätt för att se helhetsbilden. Du tycker också om att samarbeta, kommunicera och bygga professionella relationer, då arbetet innebär att samverka inom organisationen samt med leverantörer och samarbetspartners. Du har dessutom en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi fäster stor vikt vid personlighet och att du delar myndighetens värderingar.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder dig roliga och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik miljö där Sveriges ekonomiska utveckling och säkerhet står i fokus. Hos oss får du kunniga och engagerade kollegor och mycket stor möjlighet till kompetensutveckling inom t ex driftteknik, underhåll och upphandling då Riksbanken lyder under Lagen om offentlig upphandling (LOU).

MER OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande registerkontroll och särskild personutredning kommer att göras på slutkandidaten. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövningssamtal för säkerhetsklassade tjänster.

ATT JOBBA PÅ RIKSBANKEN
Riksbanken ser till att pengarna behåller sitt värde över tid och att betalningar kan ske säkert och effektivt. Vi ger också ut Sveriges sedlar och mynt. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för en stark och säker ekonomi. Här får du utmaning och utveckling varje dag i en händelserik miljö. Hos oss får du kunniga och engagerade kollegor och stor möjlighet till kompetensutveckling.

Huvudkontoret är beläget på Brunkebergstorg mitt i centrala Stockholm. Som anställd på Riksbanken tar du del av bra förmåner som bland annat generösa semestervillkor, möjlighet till ledarledda träningspass och gym, subventionerad lunch i personalmatsalen, friskvårdsbidrag och subventionerad massage. Läs mer om våra förmåner här. Följ oss även på linkedinfacebook och twitter för att se våra senaste uppdateringar. Läs mer om hur det är att arbeta på Riksbanken här.

INTRESSERAD?
Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev inklusive relevanta betyg senast den 3 augusti 2020. Vi kommer att börja intervjua under vecka 34. Om du har frågor är du välkommen att ringa enhetschef Anders Berggren, tel. 08-787 03 35. Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök. Du kan läsa mer om hur det fungerar när du söker jobb på Riksbanken här. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Publicerad 2020-06-22

Ansök nu