Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Driftledare till Coor

Coor, Stockholm

Ansök nu

Driftledare till ICA hos Coor
Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till ICA på flera orter i Sverige. Vill du jobba med fastighetsteknik i världsklass i en av Coors mest spännande verksamheter? Är du lika tekniskt som administrativt kunnig samtidigt som du är en relationsskapare av rang? Missa då inte chansen att bli en del av Coor samtidigt som du får vara med och bygga upp och forma ett mycket spännande uppdrag!

Coors Uppdrag
Coor har fått i uppdrag av ICA att leverera servicetjänster och ansvara för den dagliga driften av flera lagerfastigheter i Stockholmsområdet. Genom att bidra med kunskap, service och tillgänglighet underlättar Coors personal för Icas anställda i deras dagliga arbete. Med en högklassig leverans är Coors mål att ta Icas dagliga drift till nästa nivå.

Uppdraget innefattar tillsyn och skötsel, avhjälpande underhåll och till viss del även planerat underhåll av ICAs fastigheter och deras utemiljö. Coor ansvarar även för den dagliga driftoptimeringen och att myndighetsbesiktningar utförs.

Coors organisation består av sitechef, driftledare och tekniker. Som driftledare kommer du att ha ett nära samarbete med andra driftledare i uppdraget. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av driftcenter, projektledare, energispecialister, utemiljögrupp med flera. 

Ledarskap, teknik och administration i en omväxlande roll
Nu söker Coor en driftledare till leveransen i Brunna, Viby och Årsta. Ditt team består av 2-3 tekniker och en receptionist som tillsammans sköter driften för ICAs lagerfastigheter i dessa områden. För att uppfylla avtalet med ICA stöttar och styr du teknikerna till att utföra arbetsmomenten effektivt och enligt avtal. Du följer upp att leverantörer utför jobb enligt plan och säkerställer en god relation till kunden.

En betydande del av tjänsten innebär administrativa arbetsuppgifter. Avtalet med ICA är komplext uppbyggt och det ligger på ditt ansvar att tyda gränsdragningslister och utifrån avtalet styra tekniker och leverantörer. Du har ett ekonomiskt ansvar och förväntas ta beslut som gynnar både Coor och ICA. Du säkerställer att faktureringsunderlaget till kund är korrekt, hanterar fakturor och gör kostnadsuppföljningar. Du kommer även att ansvara för avvikelser i energiförbrukning och planera, beställa och åtgärda myndighetsbesiktningar m.m.

Dina dagar spenderas till stor del ute i fastigheterna. I rollen som driftledare uppmuntras din kreativa sida. Det är mycket uppskattat att du kommer med förslag på smarta lösningar och projekt som innebär förbättringar för ICA och i förlängningen ett utökat samarbete med Coor.

Coors erbjudande
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Coor levererar meningsfull service och i detta arbete är du en mycket viktig resurs. Hos Coor arbetar de med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har Coor ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Du erbjuds fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din profil
Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och som trivs i en omväxlande yrkesroll. Har du en bakgrund som teknisk förvaltare och erfarenhet av ledarskap är det starkt meriterande.

För att axla rollen på ett bra sätt är din administrativa förmåga mycket viktig. Du har tidigare erfarenhet av att tolka komplexa avtal och du känner dig bekväm med att hantera ekonomiska frågor. Du har tidigare erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och vi ser gärna att du har kunskap inom fastighetsområden såsom värme, ventilation, kyla, brandlarm och sprinkler.

För att passa i denna roll har du lätt för att samarbeta både med kund och kollegor. Detta kräver att du är kommunikativ, har högt kundfokus och är en naturlig ledare. Du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att snabbt ställa om när så krävs.

För att ta dig mellan fastigheterna behöver du B-körkort och egen bil.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som driftledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Coor med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Publicerad 2021-03-11

Ansök nu