Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Driftledare energi till Svenska Bostäder, Stockholm

Svenska Bostäder, Stockholm

Ansök nu

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete med bra förmåner i ett företag som är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Är du intresserad av att läsa mer kring det arbetet så hittar du det här på karriärsidan.

Vi erbjuder dig

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete med bra förmåner. 2018 blev vi certifierade som "A Great Place to Work". Nu söker vi en driftledare-energi.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att fungera som funktionsansvarig gällande drift av distriktets VVS-anläggningar och energieffektiviseringsarbete. I dina ansvarsområden ingår att:

  • svara för kvalitetssäkring av det förebyggande underhållet av VVS-anläggningarna, som sköts av externa driftentreprenörer

  • ansvara för distriktets energisystem och styrning av datoriserade värme- och ventilationsanläggningar

  • vara delaktig i budgetprocessen för det planerade underhållet och framtagandet av distriktets verksamhetsplan

  • ansvara för distriktets förbrukningsbudget

  • ansvara för uppföljning och analys av förbrukningsstatistik

  • ansvara för analys, genomförande och uppföljning av energieffektiviserande åtgärder, OVK och förebygga uppkomst av legionella, i egen regi eller genom att uppdra åt Fastighetsutvecklingsavdelningen

  • svara för framtagande och uppföljning av målvärden för energiförbrukning och OVK

  • stödja förvaltare och bovärdar i energifrågor

  • delaktig i nybyggnadsprocesser.

I övrigt kommer du också delta i förekommande eller nya uppgifter inom distriktet.

Vem är du?

Du är en självgående person med driv och struktur som har lätt för att samarbeta. Du levererar med kvalitet och är professionell och strategisk i ditt arbetssätt.

Du har KY-utbildning inom energi alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har dokumenterat goda kunskaper om energisystem, styr och regler, VVS, mätmetoder och el samt flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har körkort.

Har du elbehörighet BB2, är certifierad som energiexpert och/eller behörighet som OVK besiktningsman är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och tycker om att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd och lyssnar på din omgivning samtidigt som du är kommunikativ.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Kontaktperson

Helené Engholm
Distriktschef
08 508 367 05
helene.engholm@svenskabostader.se

Publicerad 2022-01-03

Ansök nu