Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Driftingenjör Styr Fastighetsautomation till Akademiska Hus

Akademiska Hus, Stockholm

Ansök nu

Vill du fortsätta jobba med teknisk drift och vara med på vår resa genom att bidra med effektiv och snabb problemlösning med stort kundfokus? Vill du vara ett stöd för drifttekniker och fastighetsförvaltare i det dagliga arbetet? Nu söker vi en Driftingenjör med inriktning Styr Fastighetsautomation till vårt fastighetsområde Karolinska Institutet - Solna och Huddinge.

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig varierade arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering - och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling - du kommer dessutom få många nya trevliga arbetskamrater och för närvarande blir du en av fem driftingenjörer på FO Karolinska Institutet. Akademiska Hus arbetar nära våra kunder i kundteam bestående av förvaltare, tekniker och driftingenjör.

Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kundskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Ditt uppdrag

Driftingenjören ansvarar övergripande för att fastighetsområdets byggnader fungerar på ett så optimalt och energieffektivt sätt som möjligt. I denna roll kommer du vara inriktad på att ansvara för arbetet inom Styr / Fastighetsautomation inom FO Karolinska. Ditt uppdrag som driftingenjör är att bidra med en effektiv problemlösning med stort kundfokus med fokus på ditt specialistområde Styr / Fastighetsautomation.

I arbetsvardagen stödjer och samarbetar du löpande tekniska förvaltare, drifttekniker samt andra driftingenjörer. Du arbetar bl.a. med drift/övervakningssystem, programmerar och upprättar driftbilder i SCADA- systemet och deltar i projekt som sakkunnig och kravställare inom ansvarsområdet.

Du medverka till att upprätthålla och utveckla goda relationer till hyresgästerna.

Din erfarenhet och utbildning

Du har en relevant teknisk utbildning och gedigen erfarenhet samt kompetens inom området styr & övervakning / fastighetsautomation. Du har erfarenhet av arbete med driftstrategier i tekniskt avancerade system samt hur dessa system samverkar. Du arbetar med helhetsperspektiv och har god kännedom om VVS, El, Brand, Kyla. Du har god vana att driva uppdrag och skapa engagemang i team.

Ditt bidrag

Du bidrar till resultat och samverkan genom att vara engagerande och lyhörd. Som person är du samarbetsorienterad, driven, positiv och utvecklingsorienterad med förmåga att identifiera och genomföra förbättringsarbeten. Eftersom rollen innebär att du måste våga ta beslut så förväntar vi oss att du är självgående och lösningsfokuserad. Du arbetar i en mycket driftkänslig miljö och dina underlag ligger till grund för stora investeringsbeslut vilket kräver ansvarsfullhet och noggrannhet.

Om Akademiska Hus

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag och vi ägs av staten. Varje dag studerar, forskar och arbetar omkring 300 000 personer i de kunskapsmiljöer som Akademiska Hus förvaltar. Med fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Genom ny teknik, innovativa lösningar och bred samverkan arbetar vi för att göra våra fastigheter så effektiva och energismarta som möjligt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 87miljarder och en omsättning på 6,1 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige

Din ansökan

Tycker du att detta låter intressant? I denna rekrytering samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på 076-1420287 eller lars.buvall@jeffersonwells.se. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 2021-04-09

Välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-03-15

Ansök nu