Måndag30.03.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Sök

Till alla jobb

Driftchef Vårsta Botkyrka, Fortifikationsverket

Fortifikationsverket, Botkyrka

Ansök nu

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Om arbetsplatsen
Region Öst är en modern enhet som aktivt deltar i myndighetens utveckling. Vi befinner oss i ett intressant skede och har stora ambitioner att utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder ett intressant uppdrag i en spännande arbetsmiljö där försvarsmakten är vår största kund. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Välkommen att söka tjänsten som Driftchef hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Driftchef leder och ansvarar du för distriktets samlade driftuppdrag, från planering och budgetering till genomförande och uppföljning. Du har personalansvar för ca nio medarbetare som är drifttekniker till yrket och du är ansvarig för arbetsmiljön. Du har även beställaransvar för upphandling och genomför uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. Kunden finns nära driftstyrkan och att vårda och utveckla kundrelationen är en viktig del av arbetet. Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp. Resor ingår i tjänsten då Fortifikationsverket har verksamhet i hela landet.

Kvalifikationer
För rollen som driftchef behöver du ha ingenjörsutbildning inom sjö, maskin eller annat område som vi bedömer likvärdigt. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet eller med kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt. Du har dokumenterad flerårig erfarenhet som driftchef eller motsvarande inom likartade arbetsuppgifter. Det är viktigt att du även har god kunskap om hur byggnaders system fungerar. Vidare har du även erfarenhet av att arbeta med ekonomi, budget och uppföljning. Goda datakunskaper och en hög administrativ förmåga är en förutsättning för att trivas i rollen. Du behärskar engelska i tal och skrift och har körkort med minst klass B.

Meriterande kvalifikationer
Vi ser gärna även att du har erfarenhet på båt i maskinen och att du har dokumenterade kunskaper inom kundrelationer samt att du har mycket goda kunskaper gällande kundkommunikation. Har du el-behörighet och/eller utbildning inom ledarskap, kyla och data är det en stor fördel

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande och pådrivande. Det kommer naturligt för dig att arbeta med stort kundfokus och du har stort intresse av förändringsarbete. Det är viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper med tonvikt på god samarbets- och kommunikationsförmåga. En grundförutsättning är att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Jan Zetterman, tfn 010- 44 44 827 eller Rekryteringsspecialist Jenny Bolinder 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO, Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-03-30. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Publicerad 2020-03-25

Ansök nu